Μαριέλλα Σαββίδου: «Ήταν περίεργο συναίσθημα να είμαι μόνη τα Χριστούγεννα»

Μαριέλλα Σαββίδου

"Γενικά δεν βάζω στόχους για τη νέα χρονιά, γιατί η ζωή είναι περίεργη και ξέρω τι θέλω", παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

Τη δική της ανασκόπηση για το 2023 έκανε η Μαριέλλα Σαββίδου. Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου μίλησε για τη γεύση που της άφησε η χρονιά που φεύγει αλλά και τους στόχους που συνειδητά δεν βάζει για τη χρονιά που έρχεται.

«Για να είμαι ειλικρινής, στην Κύπρο εμείς στολίζουμε πιο πολύ τα Χριστούγεννα, τα ζούμε περισσότερο από το Πάσχα. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, κατάλαβα ότι εδώ το Πάσχα είναι πιο σημαντικό», είπε αρχικά η Μαριέλλα Σαββίδου.

«Είναι πολύ οικογενειακά τα Χριστούγεννα την Κύπρο. Εννοείται όμως ότι έχω κάνει και Χριστούγεννα μόνη μου, ειδικά τα χρόνια που είχα παραστάσεις. Έχω κάνει όμως και παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Φώτη (Σεργουλόπουλο), ο οποίος ήταν ο πρώτος που με κάλεσε σε ρεβεγιόν», παραδέχεται η ηθοποιός στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Όταν όλοι είναι με τις οικογένειές τους κι εσύ περιμένεις να πας στη δουλειά και δεν έχεις κανέναν, είναι περίεργο αυτό το συναίσθημα», εξομολογείται η Μαριέλλα Σαββίδου.

«Γενικά το ’23 πέρασα πάρα πολύ ωραία. Και στο σήριαλ, το «Ποιος Παπαδόπουλος», περάσαμε πάρα πολύ όμορφα και το καλοκαίρι έκανα ταξίδια σε αρκετά νησιά. Ήταν ωραίο το ’23 και ευχόμαστε το ’24 να είναι καλύτερο. Γενικά δεν βάζω στόχους για τη νέα χρονιά, γιατί η ζωή είναι περίεργη και ξέρω τι θέλω. Δεν κάθομαι να τα βάλω στόχους την Πρωτοχρονιά», παραδέχεται η Μαριέλλα Σαββίδου.