Μαριέλλα Σαββίδου: «Η διαφορετικότητα μας φέρνει το πικάντικο στη ζωή»

Μαριέλλα Σαββίδου

"Ξέρω ποια είμαι, ξέρω τι έχω να δώσω και ξέρω ότι υπάρχει κοινό για όλους" ομολογεί η Μαριέλλα Σαββίδου.

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε η Μαριέλλα Σαββίδου, το πρωινό της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο body shaming που υπάρχει στο διαδίκτυο και την προσωπική της διαχείριση σε μηνύματα που δέχεται στα social media.

Ειδικότερα, η Μαριέλλα Σαββίδου εξομολογήθηκε πως «αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι μου στέλνουν μηνύματα πιο μικρά κορίτσια πως τους κάνουν body shaming από την οικογένεια τους, από την τάξη τους, από τις φίλες τους. Αυτό δεν είναι ωραίο. Εγώ πλέον έχω ωριμάσει πάρα πολύ οπότε ξέρω ποια είμαι, ξέρω τι έχω να δώσω και ξέρω ότι υπάρχει κοινό για όλους. Ευτυχώς που είμαστε όλοι διαφορετικοί γιατί θα βαριόμασταν».

«Δηλαδή η διαφορετικότητα μάς φέρνει αυτό το πικάντικο στη ζωή. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν και άντρες και γυναίκες που θέλουν κόσμο που είναι πιο τσουπωτοί, πιο ψηλοί, πιο κοντοί. Υπάρχουν όλοι για όλους».

«Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει κάποιος σκηνοθέτης να μου ζητήσω να χάσω κιλά. Θα ήταν και περίεργο αν έρθουν σε μένα που είμαι juicy και να μου πούνε ‘θα ήθελα να χάσεις κιλά». Ε, μια άλλη! Οι πιο πολλές έτσι είναι γιατί να πάρεις εμένα! Θα ήταν περίεργο και δεν μου έχει τύχει» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαριέλλα Σαββίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.