Μαριέλλα Σαββίδου: «Δεν με έβαζαν στην παρέλαση γιατί ήμουν κοντή»

Μαριέλλα Σαββίδου

"Όταν έκαναν λάθος φώναζε η δασκάλα ‘έλα τώρα και οι κοντές καλύτερα θα το έκαναν’. Αλήθεια σας λέω το έζησα αυτό», εξομολογείται η Μαριέλλα Σαββίδου.

Αυτή την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, ένα από τα πιο χαρούμενα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης, η Μαριέλλα Σαββίδου, κάθεται στον καναπέ του DOT και συζητάει με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη για όλα. Η αγαπημένη ηθοποιός που παίρνει πάντα γενναία θέση, εξηγεί γιατί είναι λάθος το σχόλιο «πάχυνες ή αδυνάτισες», μιλά για το δικαίωμα όλων να είμαστε απολύτως ίσοι, ασχέτως φύλου, χρώματος, κιλών ή όποιων άλλων διακρίσεων, για τον μοναδικό τρόπο που η μητέρα της φρόντιζε να ενισχύει την αυτοπεποίθησή της όταν ήταν πιο μικρή και μεταξύ άλλων περιγράφει ένα από τα πιο αμήχανα περιστατικά των μαθητικών της χρόνων στην Κύπρο.

«Ας πούμε η μητέρα μου είναι ψηλή, πάρα πολύ ψηλή για τη γενιά της. Εγώ βγήκα πάρα πολύ κοντή σε σχέση με τη μάνα μου. Εκείνη ήταν στο μπάσκετ στο σχολείο, στις παρελάσεις, εγώ τίποτα από όλα αυτά. Δεν έκανα για αυτά καθόλου. Της έλεγα ‘δεν με βάζουν στο σχολείο στην παρέλαση γιατί είμαι κοντή’. Με το που ξεκινούσε το μάθημα της γυμναστικής και έκαναν πρόβα για την παρέλαση, έλεγαν 3 ονόματα – εκ των οποίων το Σαββίδου – να πάνε στον πάγκο. Όταν έκαναν λάθος φώναζε η δασκάλα ‘έλα τώρα και οι κοντές καλύτερα θα το έκαναν’. Αλήθεια σας λέω το έζησα αυτό».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαριέλλας Σαββίδου στο DOT με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη αυτή την Κυριακή, 23 Ιανουαρίου στις 12.50 στον ΣΚΑΪ.