Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Η Καρολίνα ανέβαινε στις πέτρες για να παίρνει λίγο ύψος μπροστά μου»

Μαριάνθη Κάσδαγλη

Δείτε όλα όσα είπε η Μαριάνθη Κάσδαγλη για το Survivor.

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Μαριάνθη Κάσδαγλη στην εκπομπή “Love it, που έριξε τα βέλη της κατά της Νικολέτας και της Καρολίνας.

«Την ώρα της αποχώρησης δεν έβλεπα ότι όλοι είχαν φύγει και είχαν πάει πάνω στην Ελένη, δεν ήταν και η πιο ωραία κίνηση. Άκουσα ότι πριν τον αγώνα με σχολίαζαν. Η πιο προκλητική ήταν η Νικολέτα. Η Νικολέτα με κορόιδευε, έλεγε ότι δεν επικοινωνώ και ότι είμαι αλλού. Είπα στη Νικολέτα ότι η έννοια της είναι να πάρει τον πόντο για να χορέψει. Η Νικολέτα κάνει ότι σκουπίζει για να τραγουδάει και να χορεύει. Είναι φιδίσια αυτά τα πράγματα, από γυναίκα προς γυναίκα. Είχαν στρατηγική, ήθελαν να ρίξουν την ψυχολογία μου. Μου είπε η Χριστίνα ότι άκουσε την Καρολίνα να λέει αυτή τη λέξη για μένα. Ρώτησα την Καρολίνα εάν το είπε αυτό για μένα και δεν μου απάντησε. Αυτό σημαίνει ότι έχει λερωμένη τη φωλιά της», είπε αρχικά η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με τον Τριαντάφυλλο ήρθαμε κοντά γιατί δεν μας μιλούσε κανένας. Ήμασταν τα μαύρα πρόβατα. Όταν άκουσα τον Ασημακόπουλο να λέει για τα χρήματα που τους έταξε ο Τριαντάφυλλος ήθελα να γελάσω, δεν μπορούσα να θυμώσω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί 40 χρονών, θα πει και τη χαζομάρα του… Πέσανε εννέα άτομα πάνω μου. Όλοι βρίσκουνε φαγητό, δεν όφειλα να το μοιραστώ. Βρήκα στο δάσος φρούτα, ήταν και ο Ασημακόπουλος μαζί μου κι έφαγε κι εκείνος. Ο Κόρο καυχιέται για τις κατακτήσεις του, το μπαρ στη Μύκονο, τα πολυτελή ταξίδια του και τα σπίτια των διασήμων. Η Νικολέτα θέλει να δείχνει γλυκιά, αλλά δεν είναι έτσι. Μου το έλεγε και η Σοφία».

«Ο Ηλίας επηρεάζεται από τους υπόλοιπους και την Καρολίνα που κοιμούνται μαζί. Η Καρολίνα λέει ότι είναι ακομπλεξάριστη, αλλά ανέβαινε πάνω στις πέτρες για να παίρνει λίγο ύψος μπροστά μου. Ο Ασημακόπουλος έχει καλή ψυχή, είναι αγαθός και επηρεάζεται από τον Κόρο. Ο Παύλος δεν αφήνει ποτέ τη Νικολέτα να κάνει κάτι μόνη της, πάει εκείνος για ξύλα και της ανοίγει και την καρύδα. Η Νικολέτα βγάζει ένα υπερβολικό νάζι, όχι μόνο στον Παύλο, αλλά σε όλα τα αγόρια. Την Καρολίνα την νοιάζει να κάνει την ηλιοθεραπεία της και να έχει ωραία πλάνα. Η Νικολέτα και η Ελένη την επικροτούσαν για τα πλάνα που της έκαναν», πρόσθεσε επίσης η Μαριάνθη Κάσδαγλη.