Μαριάνθη Κάσδαγλη για Survivor: «Θεώρησα άδικο αυτό που έγινε με την Αφροδίτη Σκαφίδα»

Κάσδαγλη Σκαφίδα

"Το παράλογο δεν ήταν ότι η Αφροδίτη βρήκε να φάει. Το παράλογο είναι πώς βρέθηκε αυτό το βίντεο", σχολιάζει η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα η Μαριάνθη Κάσδαγλη. Η πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον All Star κύκλο του reality επιβίωσης, αποκαλύπτοντας ποιον θα ήθελε να δει να φτάνει στον τελικό.

«Πιστεύω ότι η Σταυρούλα αξίζει να προχωρήσει στο Survivor, γιατί είναι αρκετά δυνατή παίκτρια. Και σε μένα υπήρχαν συμπεριφορές από κάποια παιδιά, που δεν ήταν και τόσο όμορφες. Αυτό που είπε ο Κόρο για τη Σταυρούλα είχε συμβεί και σε μένα, είχε μία στάση απέναντι στις γυναίκες», ανέφερε αρχικά η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

«Αυτό είναι άδικο, γιατί έχουμε αποδείξει όλες οι γυναίκες πόσο δυνατές είμαστε και πόσο καλά μπορούμε να πάμε στο παιχνίδι», τονίζει η πρώην παίκτρια του Survivor, αποκαλύπτοντας ότι θα ήθελε να δει στον τελικό τον Νίκο Μπάρτζη.

«Θέλω να μείνω και σε κάτι άλλο, επειδή είναι και πολύ φίλη μου… Θεώρησα άδικο όλο αυτό που έγινε με την Αφροδίτη Σκαφίδα και έφυγε από το παιχνίδι. Το παράλογο δεν ήταν ότι η Αφροδίτη βρήκε να φάει. Αυτό είναι λογικό και επόμενο», επισήμανε η Μαριάνθη Κάσδαγλη σε άλλο σημείο.

«Καθένας προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να βρει τροφή. Είναι λογικό, γιατί είσαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Το κινητό θεωρώ ότι αλλοιώνει πάρα πολύ τη ροή του παιχνιδιού. Το παράλογο είναι πώς βρέθηκε αυτό το βίντεο. Δεν είναι λίγο παράξενο;», σχολιάζει κλείνοντας η Μαριάνθη Κάσδαγλη για το Survivor.