Μαριάνθη Κάσδαγλη για Survivor: «Μου έγινε πρόταση για το All Star αλλά δούλευα στα Αραβικά Εμιράτα»

Μαριάνθη Κάσδαγλη

"Δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά και τι στόχους έχεις. Στη δουλειά μου δε μετράει το τηλεοπτικό αλλά το εάν μπορείς να την κάνεις", σχολιάζει η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Μαριάνθη Κάσδαγλη. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την πρόταση που της έγινε να μπει στον All Star κύκλο του reality επιβίωσης

«Πλέον είμαι πλοίαρχος. Είμαστε για τις κρίσιμες στιγμές. Πιάνουμε και τιμόνι αν χρειαστεί αλλά περισσότερο είμαστε με το ανάλογο dress code που προβλέπεται. Έχω ξεκινήσει και τα πρώτα μου επιχειρηματικά βήματα», ανέφερε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

«Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήμουν στο Survivor, παρότι είχε γίνει μία συζήτηση. Ήμουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είχα κυβέρνηση σε ιδιωτικό σκάφος οικογένειας υψηλών προσώπων. Έχω ξεκινήσει και μία δική μου επιχείρηση με ιδιωτικά σκάφη», αποκαλύπτει η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Ήμουν εκεί σχεδόν 4 μήνες, επέστρεψα και ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση. Είχαμε κάνει μία συζήτηση για το All Star αλλά δεν καταλήξαμε κάπου», συμπληρώνει η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

«Δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά και τι στόχους έχεις, η καριέρα που θέλω να κάνω και τι παραπάνω θέλω να πάρω ως εμπειρία. Ήταν μεγάλη μου χαρά που μπόρεσα να συμμετάσχω σε αυτό το τηλεοπτικό προϊόν, όμως στη δουλειά μου δεν παίζει ρόλο το τηλεοπτικό. Μετράει το αν μπορείς την κάνεις», ανέφερε σε άλλο σημείο η Μαριάνθη Κάσδαγλη.