Μαριάντα Πιερίδη: «Βγάζει το όπλο και μου λέει: τώρα μπορούμε να μιλήσουμε»

Μαριάντα Πιερίδη

"Συγκοπή, κοκκίνησα. Άλλο περίμενα κι άλλο μου εμφανίστηκε", περιγράφει η Μαριάντα Πιερίδη.

Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε η Μαριάντα Πιερίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που φέτος έκανε την επιστροφή της μέσα από το J2US, μίλησε για το διάστημα της 8χρονης αποχής της από τις πίστες, αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα ιδιαίτερο περιστατικό με επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου.

«Συνέβησαν διάφορα αλλά έλεγα: δε βαριέσαι, πάμε να έχουμε μία όμορφη σεζόν. Αν μου συνέβαινε τώρα, θα τα παρατούσα στη μέση της σεζόν. Η νύχτα είναι πολύ σκληρή και δεν έχει φανεί τίποτα προς τα έξω», ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου μετά το παιδί. Πάντα σκέφτομαι ότι έχω κάτι υπό την προστασία μου και δε θέλω το παιδί μου να κάνει στη ζωή του πίσω σε τίποτα. Ούτε να αφήνει να τον εκμεταλλευτούν και να μπορεί να πει: ως εδώ ήταν», δηλώνει στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Μου έχει τύχει άνθρωπος επιχειρηματίας πολύ γνωστός, σε ένα από τα ραντεβού μας για να μιλήσουμε, μπήκα χωρίς τον ατζέντη μου και βγάζει ένα όπλο πάνω στο γραφείο. Στην αρχή μου λέει: τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Εγώ συγκοπή, κοκκίνησα, άλλο περίμενα και άλλο μου εμφανίστηκε», περιγράφει η Μαριάντα Πιερίδη.

«Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει: τώρα μπορούμε να μιλήσουμε. Ό,τι ευγενικό μπορούσα να σκεφτώ το είπα, ευχαρίστησα κι έφυγα», αφηγείται η Μαριάντα Πιερίδη.