Μαριάντα Πιερίδη: «Ποιος εκθέτει ποιον;» – Γιώργος Λιάγκας: «Δεν φταίω εγώ που δεν έρχεσαι»

Γιώργος Λιάγκας

"Νομίζω ότι τα κορίτσια εκεί στην παρέα, δεν θέλανε να σου απαντήσουν, όπως σου πρέπει".

Γιώργος Λιάγκας και Μαριάντα Πιερίδη απαντούν δημόσια ο ένας στον άλλον, με αφορμή σχόλια για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας.

Την Μαριάντα Πιερίδη συνάντησε από το Πρωινό η Φαίη Φώτου, λίγο καιρό μετά την πληροφόρηση πως υπάρχει σοβαρή κρίση στη σχέση της με τον Δημήτρη Κατριβέση. Εκείνη δήλωσε: «Δεν θέλω να με ρωτήσεις για τα προσωπικά μου».

Απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Αν θες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσω από την ανδρική πλευρά μία κατάσταση. Όποτε θες, έρχομαι να τα πούμε οι δύο μας. Γιώργο μου όποτε θες έρχομαι να τα συζητήσουμε οι δυο μας. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσουμε ποιος εκθέτει ποιον. Γενικότερα. Νομίζω ότι τα κορίτσια εκεί στην παρέα, δεν θέλανε να σου απαντήσουν, όπως σου πρέπει. Σ’ αγαπώ».

Μετά την μετάδοση των δηλώσεων που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Υπάρχει μία εταιρία που λέγεται Barking Well που επικεφαλής είναι ο Νίκος Κοκλώνης. Κάνει για εμένα ένα λάθος, π.χ. ο ΑΝΤ1 ως όμιλος έχει επιλέξει τα πρόσωπα του ΑΝΤ1 να βγαίνουν πρώτα στις εκπομπές του ΑΝΤ1 και μετά στα άλλα κανάλια. Στην Barking Well υπάρχει μία ομερτά, λες και έχασε η βενετιά βελόνι, και τους ανθρώπους της Barking Well τους απαγορεύουν σε ό,τι αφορά τη δική μας εκπομπή. Ένα κουμπάκι στην τηλεόραση είμαστε.

Έχω απευθύνει πρόσκληση Μαριάντα μου για να έρθεις εδώ και κάθε φορά που σου απευθύνω πρόσκληση, σε βλέπω σε μία εκπομπή της Barking Well. Δεν φταίω εγώ που δεν έρχεσαι, ούτε είμαι εγώ που δεν θέλω να έρθεις. Με χαρά σε έχουμε καλέσει και μακάρι να σπάσει τώρα αυτό το εσωτερικό που έχετε –που δεν αφήνετε ανθρώπους της εταιρίας να πάνε σε άλλες εκπομπές που θεωρείτε εχθρικές- και να έρθεις εδώ όποτε θέλεις για να πούμε και τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου».

«Όταν κάποια στιγμή η Μαριάντα Πιερίδη δημοσιοποίησε το πρόβλημα στον γάμο της, ουσιαστικά έβαλε τις κάμερες στη ζωή της. Όταν μετά από αυτό δίνεις 15 συνεντεύξεις, την επανένωση θα τη λουστείς δημόσια. Αυτό είπα», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.