Μαριάντα Πιερίδη για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν θέλω να πω ποιο ήταν το σωστό και ποιο το λάθος σε αυτά που έχει δηλώσει»

Πιερίδη Σφακιανάκης

"Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του, δεν το πάλεψα όμως και πάρα πολύ", αναφέρει η Μαριάντα Πιερίδη.

Η Μαριάντα Πιερίδη μιλά στην κάμερα του Super Κατερίνα και αναφέρεται στην πολυσυζητημένη «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη από τα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν σε νυχτερινό σχήμα για τέσσερις σεζόν.

«Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που ήθελα πάρα πολύ να έχω καλεσμένο στην ραδιοφωνική εκπομπή που έκανα. Και εφόσον έχω συνεργαστεί μαζί του τέσσερις σεζόν, νομίζω ότι αν ήταν να πάει κάπου, θα ερχόταν σε μένα», αναφέρει η Μαριάντα Πιερίδη.

«Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του, δεν το πάλεψα όμως και πάρα πολύ. Μπορεί ο ίδιος να θέλει να μείνει μακριά. Δίνω λίγο χρόνο και θα το ξαναπροσπαθήσω», παραδέχεται στην κάμερα του Alpha η τραγουδίστρια.

«Όλοι μας έχουν περάσει κάποια στιγμή μία ζόρικη περίοδο. Για τον ίδιο παραβγήκε στη δημοσιότητα. Δεν θέλω να πω εγώ ποιο ήταν το σωστό και ποιο το λάθος σε αυτά που έχει δηλώσει ή έχει κάνει», τονίζει αμέσως μετά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Εύχομαι όμως πραγματικά να πάνε όλα καλά και να έχει την υγεία του, ακόμα πιο πολύ την ψυχική του υγεία. Το ένα βοηθάει το άλλο», καταλήγει στις δηλώσεις της η τραγουδίστρια.