Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο Αλέξανδρος μου είπε: προτιμώ να είσαι καλά και αν δεν με έχεις στον ορίζοντα, δεν πειράζει»

Μαριάννα Τουμασάτου

"Εγώ αυτό που λάτρεψα στον Αλέξανδρο είναι ότι όταν άρχισε η ζωή να με πιέζει, μου είπε Μαριάννα κάνε ψυχοθεραπεία, θα σε βοηθήσει" δήλωσε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου και στη συμβουλή που της έδωσε όταν κατάλαβε ότι σε μία περίοδο της ζωής της ήταν πιεσμένη.

«Εγώ αυτό που λάτρεψα στον Αλέξανδρο είναι ότι όταν άρχισε η ζωή να με πιέζει, μου είπε Μαριάννα κάνε ψυχοθεραπεία, θα σε βοηθήσει. Συνήθως λένε ότι όταν κάνει ένας από το ζευγάρι ψυχοθεραπεία, είναι πολύ κοντά πιθανόν ο χωρισμός. Πρέπει να βρεις τον εαυτό σου και μέσα από αυτό να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου» ανέφερε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Μου είπε ότι εγώ προτιμώ να είσαι καλά ψυχολογικά και συναισθηματικά κι αν αυτό δεν με έχει στον ορίζοντα δεν πειράζει. Θεωρώ ότι αυτό είναι αγάπη. Όταν αγαπάς τον άλλον για αυτό που είναι και όχι για αυτό που σου προσφέρει γιατί καμία φορά αγαπάμε την προσφορά του άλλου -όχι την οικονομική- τη βολή, την εξυπηρέτηση. Όταν, όμως, αγαπάς τον άλλον τον αγαπάς ανεξαρτήτως. Αυτή η αγάπη είναι ανιδιοτελής και αν έχουμε κερδίσει κάτι με τον Αλέξανδρο, είναι αυτό. Δηλαδή με τη χαρά του πιο πολύ χαίρομαι εγώ από ό,τι χαίρεται εκείνος και αντίστοιχα αυτός με τη χαρά μου. Αν προκύψει κάτι επαγγελματικά νομίζεις ότι μόλις του έκαναν την πρόταση, ενώ την έκαναν σε εμένα. Αυτό είναι το δικό μας μυστικό» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου στην πιο τρυφερή της εξομολόγηση για τον σύζυγό της.