Μαριάννα Τουμασάτου: «Μου στέλνουν μηνύματα με υβριστικές διαθέσεις»

Μαριάννα Τουμασάτου

"Έχεις 15 προφίλ που τα κάνεις μόνο για να βρίζεις. Τι τοξικότητα! Κολυμπάς μέσα σε απόβλητα" είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τη ζωή της τα επαγγελματικά της και για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Για την κόρη της: «Είμαι πολύ φλύαρη τα λέω όλα στην κόρη μου, με ακούει υπομονετικά ακόμη. Έχει κοινά ο ρόλος μου με την ζωή μου αλλά είναι διαφορετικό μία μάνα ενός άντρα και άλλη μιας γυναίκας. Θέλω να είμαι δίπλα στην κόρη μου, χωρίς να «ενοχλώ». Ήμασταν χθες στην Χαλκίδα οικογενειακά και είδα πολλά παράξενα βλέμματα μεγάλων ανθρώπων να «κοιτούν» την κόρη και τις ανιψιές μου. έχει επιτραπεί ο κανιβαλισμός. Ακούμε όλα τα μουρλά, και μας παρουσιάζουν τα μουρλά ως «κανονικά». Όταν ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να «σπάσω» το δικαστήριο. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί υποκινώ βία. Ανακυκλώνουν τη βία, μας κάνουν να νιώθουμε βίαια συναισθήματα.

«Έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ. Θα πήγαινα στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα. Δεν έχω καταλάβει την πολιτική γραμμή του Στέφανου Κασσελάκη και τον ίδιο ως πολιτικό πρόσωπο», συμπλήρωσε αναφορικά με την ενασχόλησή της με τα κοινά.

«Πολλές φορές μου στέλνουν μηνύματα με υβριστική διάθεση. Είναι σαφές ότι είναι κομματικά και κακόγουστα από όποιο κόμμα και αν είναι… Κάθε ιδέα θα βρει τη σκιά του και τον υποστηρικτή του. Κοιτάς και είναι προφίλ που δεν είναι ανοιχτά και δεν υπάρχουν. Έχεις 15 προφίλ που τα κάνεις μόνο για να βρίζεις. Τι τοξικότητα! Κολυμπάς μέσα σε απόβλητα», κατέληξε.