Μαριάννα Τουμασάτου: «Μου φαίνεται αστείο και διπρόσωπο ότι ξαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών»

Μαριάννα Τουμασάτου

«Δεν έχω δει κανέναν να κοπανιέται για τα παιδάκια που έχουν βιαστεί και κακοποιηθεί. Μόνο τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα καταστραφούν;», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχει αδικήσει ανθρώπους στο παρελθόν και έκανε την αυτοκριτική της.

«Πρέπει να έρθουν παιδιά από το σχολείο και να μου χώσουν από μία σφαλιάρα το καθένα. Έχω κάνει bullying, όχι από πρόθεση, αλλά η δική μου γενιά θεωρούσε ότι μπορεί αν πει «άντε ρε κούτσαυλε» εάν είχε ο άλλος πρόβλημα με το πόδι του. Τώρα δεν διανοείσαι να το πεις, γιατί είσαι ηλίθιος αν το πεις. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου. Εμένα μου έλεγαν «άντε μωρή κοντοστούπα», που θεωρούσα ότι είναι κανονικό. Ναι, είμαι κοντή, αλλά δεν δικαιούσαι να με λες κοντοστούπα. Μπορεί να γινόμουν μεγαλύτερος τσαμπουκάς επειδή μου έλειπαν και 10 πόντοι», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε στη συνέχεια: «Τα δαγκώματα δεν δέχονται ράμμα, γιατί μπορεί να κρατήσει μέσα την μόλυνση. Το αφήνεις να κλείσει. Όσο πιο δυνατός είσαι, τόσο πιο πολλές και οι δαγκωνιές. Στην αρχή νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο να απαντάς σε όλους. Σιγά σιγά καταλαβαίνουμε πότε δεν πρέπει να απαντάς σε κάποιους ανθρώπους και μετά πότε πρέπει να τους γυρίζεις την πλάτη για να μην σε ενοχλούν».

Κλείνοντας, η Μαριάννα Τουμασάτου άσκησε έντονη κριτική στην κοινωνία και σε εμάς τους ίδιους: «Ασχοληθήκαμε πολύ με το εγώ μας, όχι με τις ανάγκες των γύρω μας. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο και διπρόσωπο το ότι ξαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών, η ψυχολογία τους και δεν έχουμε ασχοληθεί με τα παιδιά που πνίγονται στο Αιγαίο. Δεν έχω δει κανέναν να κοπανιέται για τα παιδάκια που έχουν βιαστεί και κακοποιηθεί.

Μόνο τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα καταστραφούν; Ότι τι; Πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να σταματήσουμε τον φασισμό που ζούμε. Είναι φασισμός να μου πεις εάν θα πάω σε δημόσιο ή ιδιωτικό. Δεν μπορείς να μου πάρεις το δικαίωμα στη μόρφωση, γιατί οδηγεί τα παιδιά των πλουσίων να έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε βάθος χρόνου και το παιδί του μεροκαματιάρη να γίνει μεροκαματιάρης».