Μαριάννα Τουμασάτου: «Για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν θα απαντήσω»

Μαριάννα Τουμασάτου

Όσα είπε η Μαριάννα Τουμασάτου στην κάμερα του Alpha.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου με αφορμή την παράσταση «Ειδικές περιστάσεις». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η συνάδελφος της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν θα σας απαντήσω… Αν δηλαδή βγουν πέντε άνθρωποι σήμερα και πουν τη γνώμη τους, θα πρέπει να βγούμε άλλοι 50 να πούμε για τον κάθε έναν ξεχωριστά;».

«Εννοείται ότι με βλέπω στην τηλεόραση. Θα ήταν άσχημο, για να μην πω άλλη βαριά κουβέντα, να κάνω κάτι που εγώ δεν το βλέπω αλλά περιμένω να το δεις εσύ» πρόσθεσε η ηθοποιός στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

«Για τις επαναλήψεις των σίριαλ του Πέτρου Φιλιππίδη δεν ξέρω, δεν έχω κάτσει να το σκεφτώ πάρα πολύ καλά. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως τα χρήματα των επαναλήψεων των λοιπών ηθοποιών νομίζω ότι θα τους λείψουν. Θα μου δώσετε, όμως, ένα περιθώριο χρόνου να σκεφτώ πέντε πράγματα παραπάνω γιατί δεν πρόλαβα… να διαβάσω» παραδέχθηκε, με ειλικρίνεια, η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Tηλεοπτικά φέτος θα με δείτε μόνο στο νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ που λέγεται Μόλις Χθες. Δεν δέχθηκα κάποια άλλη πρόταση».