Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξανδρο Σταύρου: «Ήταν πρόθυμος να βιώσει αλλαγές για μένα, αυτό το λέω αγάπη»

Μαριάννα Τουμασάτου

"Ένα φεγγάρι, κάθε καλοκαίρι, τα μέσα μάς χώριζαν γιατί δεν είχαν άλλα θέματα αλλά σκοτιστήκαμε" τονίζει, επίσης, η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου στον Alpha, με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο που παρουσιάζει την τρέχουσα σεζόν. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην μακρόχρονη κοινή της διαδρομή με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Σταύρου όσο και τον ερχομό του παιδιού της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στον σύζυγο μου ερωτεύθηκα τα πάντα! Την καλοσύνη του, την ευγένεια του, την ειλικρίνεια του. Βεβαίως με έχει στηρίξει και πολύ ψυχολογικά. Από την αρχή μου έλεγε πως «από τη στιγμή που έχει πιεστεί σε πολλά πράγματα, πραγματικά θα σε βοηθήσει να κάνεις ψυχοθεραπεία». Και συνήθως οι ψυχοθεραπείες είναι εναντίον της συνθήκης που ζεις. Αν αυτό δηλαδή θα φέρει αλλαγές, ήταν πρόθυμος να τις βιώσει προκειμένου εγώ να είμαι καλά. Αυτό εγώ το λέω αγάπη».

«Ένα φεγγάρι, κάθε καλοκαίρι, τα μέσα μάς χώριζαν γιατί δεν είχαν άλλα θέματα. Σκοτιστήκαμε, όμως, παρακάτω… Τι να σε επηρεάσει, μωρέ; Άμα ξέρεις εσύ ότι δεν χωρίζεις, σε νοιάζει να σου λένε ότι χωρίζεις; Ρώτησαν την μάνα μου δυο τρεις, φαντάζομαι και την πεθερά μου, τους είπαν «μια χαρά, τα παιδιά είναι στο σπίτι» και τελείωσε η συζήτηση».

«Λογικό είναι να σε αλλάξει η μητρότητα. Εμένα μου άλλαξε τον ορίζοντα μου αλλά έγινα μεγάλη μαμά. Έχει μεγάλη σημασία όταν μια γυναίκα γίνεται μαμά στα 22 ή στα 25, έστω και στα 30, αλλιώς είναι όταν γίνεται μια γυναίκα μαμά στα 43» πρόσθεσε, επίσης, η Μαριάννα Τουμασάτου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

Πηγή εικόνας: NDP Photo