Μαριάννα Τουμασάτου: «Είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, με παράτησε αιμόφυρτη και λιπόθυμη στο αμάξι πεταμένη»

Μαριάννα Τουμασάτου

"Είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση. Με χτύπησαν πολύ άσχημα. Πρέπει να ήταν υπό την επήρεια", περιγράφει η ηθοποιός και σοκάρει.

Τη Μαριάννα Τουμασάτου υποδέχθηκαν στη Δημόσια Τηλεόραση ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος απέχει από την τηλεόραση, περιέγραψε ένα βίαιο περιστατικό του οποίου έπεσε θύμα στο παρελθόν, σοκάροντας τους παρουσιαστές με τα γεγονότα.

«Δεν είναι ότι έχω ελαττώσει κάτι στις πορείες και τα λοιπά. Απλά δεν πλακώνομαι στο ξύλο πια. Κατέβαινα από το αυτοκίνητο και… Το έχω πει και σε μία συνέντευξη, είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση. Με χτύπησαν πολύ άσχημα και από τότε αποφεύγω τους πολλούς καβγάδες», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Έμεινα λιπόθυμη. Πήγα μετά στην αστυνομία και έκανα μήνυση κατά αγνώστου. Έγινε σε έναν χωματόδρομο η φασαρία. Το έμαθα μετά, γιατί δεν τη θυμάμαι την κοπέλα. Ανέβηκε η κοπέλα με ένα μηχανάκι, είδε το περιστατικό, κατέβηκε στον κεντρικό δρόμο και έφερε βοήθεια», περιέγραψε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Προφανώς αυτός κατάλαβε ότι η κοπέλα πηγαίνει να φέρει βοήθεια και έφυγε. Αλλά με άφησε αιμόφυρτη και χωρίς αισθήσεις μέσα στο αυτοκίνητο πεταμένη. Δεν έγινε δικαστήριο, πού να βρεθεί αυτός τώρα; Πρέπει να ήταν υπό την επήρεια. Όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, απλά το λέω», κατέληξε στην αφήγησή της η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Με τη νταλίκα ήταν άλλο. Με στρίμωξε μία νταλίκα, κατέβηκα και επειδή δεν μου έδινε τα στοιχεία του, σκαρφάλωσα πάνω στη νταλίκα, πιάστηκα από τον υαλοκαθαριστήρα, πάτησα πάνω στον προφυλακτήρα για να δω πάνω την ασφάλεια», περιέγραψε για ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό η Μαριάννα Τουμασάτου.