Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν θέλω να συζητήσουμε αυτό το θέμα»

Μαριάννα Τουμασάτου

Η ερώτηση που αιφνιδίασε τη Μαριάννα Τουμασάτου και η κατηγορηματική διάψευση.

Τη Μαριάννα Τουμασάτου εντόπισε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star λίγο πριν τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησε η δημοσιογράφος Μυρσίνη Φώτου και της ζήτησε να σχολιάσει τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τις οποίες το όνομα της ηθοποιού θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, η Μαριάννα Τουμασάτου διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε τέτοιου είδους φήμη, αρνούμενη κάθετα τη συμμετοχή της στην πολιτική, τουλάχιστον όχι στην παρούσα φάση.

«Μου έκανε τρομερή εντύπωση, γιατί γράφτηκε σε όλα τα sites, είχε δηλώσει και η ίδια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι της αρέσει ο χώρος της πολιτικής και ότι την ενδιαφέρει να κινηθεί σε αυτούς τους ρυθμούς. Και τώρα βλέπουμε κατηγορηματική διάψευση. Άλλοι αφήνουν ένα παραθυράκι ανοιχτό» σχολίασε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Η γυναίκα σχεδόν αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση. Λες και είναι κάτι που δεν περίμενε καν να ακούσει» τόνισε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Επειδή η Μαριάννα Τουμασάτου είναι ένας πολιτικοποιημένος άνθρωπος, εάν της είχε γίνει μία πρόταση και ήταν κοντά στο να μπει σε ένα ψηφοδέλτιο, δεν θα ήταν και τόσο κατηγορηματική» κατέληξε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Είπε για τις τωρινές εκλογές, αυτό κρατήστε» πρόσθεσε ο Σταύρος Βαρθαλίτης για τη Μαριάννα Τουμασάτου.