Μαριάννα Πουλμέντη: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι… δεν έχω μπαμπά»

Μαριάννα Πουλμέντη

"Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον κόσμο αλλά δεν είναι ο πατέρας μου" εξηγεί η Μαριάννα Πουλμέντη.

Η Μαριάννα Πουλμέντη που γνωρίσαμε μέσα από προηγούμενο κύκλο του MasterChef, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου, την Μεγάλη Τετάρτη, στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η νεαρή μαγείρισσα μίλησε για την επιστροφή παλιών παικτών στον φετινό κύκλο και τις σημερινές σχέσεις με

Ειδικότερα, η Μαριάννα Πουλμέντη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έστειλαν μια αίτηση για το φετινό MasterChef αλλά δεν μπορούσα να είμαι γιατί έχω την δουλειά μου και δεν ήθελα να ξαναεκτεθώ. Γιατί εκτέθηκα αρκετά και είδα μια άλλη Μαριάννα. Ήμουν 19 χρονών αλλά δεν ήμουν εγώ αυτό που φάνηκε στην τηλεόραση.

«Θα ήθελα πάρα πολύ και γω να πάω στον φετινό κύκλο του MasterChef αλλά να πάω για μια μέρα και μετά να φύγω. Η Μαρία Μπέη έκανε τρελό χαμό με την επιστροφή της! Είχε φτάσει στην τρίτη θέση οπότε θα πρέπει τώρα να έχει ψηλά τον πήχη. Στον χαρακτήρα, τώρα, είναι μικρή και είμαστε στην ίδια ηλικία οπότε θέλει αυτοβελτίωση όπως και όλοι θέλουμε. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ήρεμη γιατί καμιά φορά δεν είναι ωραίο το υφάκι που βγάζει προς τα έξω».

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι… δεν έχω μπαμπά! Έχω να τον δω πάρα πολλά χρόνια, όταν έπαιξα στο παιχνίδι εμφανίστηκε ξαφνικά στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια για να πει πόσο καλή σχέση έχουμε που δεν μιλάγαμε καν. Είναι μια ιστορία που πλέον δεν με αγγίζει καθόλου. Εύχομαι να είναι καλά. Όπως και να ‘χει, είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον κόσμο αλλά δεν είναι ο πατέρας μου. Δεν υπάρχει η λέξη αυτή στο λεξιλόγιο μου. Είναι ο κύριος Πουλμέντης» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαριάννα Πουλμέντη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.