Μαριάννα Πουλμέντη: «Δεν με αφορά η σχέση με τον πατέρα μου, υπάρχει χάσμα, δεν μιλάμε εδώ και 5 μήνες»

Μαριάννα Πουλμέντη

Όλα όσα είπε η Μαριάννα Πουλμέντη στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη η Μαριάννα Πουλμέντη από το MasterChef, η οποία για πρώτη φορά αναφέρθηκε στις κακές σχέσεις που έχει με τον πατέρα της.

«Είμαι πολύ καλά. Τώρα είναι η περίοδος που έχει αρχίσει να μου λείπει πολύ το MasterChef. Δεν ξέρω αν θα μπω για γκεστ στο MasterChef, δεν έχω μιλήσει με την παραγωγή για κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν θα με πάρουν, είναι νωρίς ακόμα. Δεν ξέρω τι έχει γίνει με την Ντέμη και την Άλκηστη, πραγματικά ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, αλλά από εκεί και πέρα δεν με νοιάζει. Με την Ντέμη είχαμε πολύ καλή σχέση, κάναμε παρέα, ήμασταν κοντά, απλά μετά το παιχνίδι ο καθένας έχει πάρει το δρόμο του, έχει τις δουλειές του, τις υποχρεώσεις του.

Με τον μπαμπά μου δεν μιλάμε καθόλου, έχουμε να μιλήσουμε 4-5 μήνες. Υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσά μας, έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια, έχω απομακρυνθεί, έχω ψυχρανθεί, οπότε δεν με αφορά αυτή η σχέση καθόλου. Δεν έχω καμία σχέση με τα αδέρφια μου και γενικότερα με την οικογένειά του. Ελπίζω μετά από χρόνια, όταν μεγαλώσουν, να έρθουν να με βρουν. Πραγματικά εγώ τα αγαπώ και είναι ευπρόσδεκτα. Και θέλω να είναι καλά κι εκείνος και η οικογένειά του», είπε η Μαριάννα Πουλμέντη.