Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Μας έβλεπαν 2 εκατομμύρια τηλεθεατές την ημέρα»

Μαριάννα Πολυχρονίδη

"Σήμερα έχει αλλάξει πολύ η εποχή" εξηγεί η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και την δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου με αφορμή την συνέχιση της σειράς «Έρωτας φυγάς» στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε τόσο στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα όσο και στην προσωπική της ζωή.

Ειδικότερα, η Μαριάννα Πολυχρονίδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η περίοδος που γινόταν ο μεγαλύτερος χαμός στον δρόμο ήταν «Τα μυστικά της Εδέμ» αλλά και πιο πριν με το σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά». Εκεί είχαμε έναν μεγάλο έρωτα με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Και με τον «Έρωτα φυγά» έχει αρχίσει να γίνεται τώρα αυτό το άνοιγμα»

«Έχει αλλάξει πολύ η εποχή. Όταν βλέπεις δηλαδή ότι σήμερα μια σειρά κάνει, ας πούμε, 20% και αυτό αντιστοιχεί σε ένα νούμερο 850.000 τηλεθεατών, ενώ τότε ξέραμε ότι το καθαρό νούμερο που μας έβλεπε στα «Μυστικά της Εδέμ» ήταν 2 εκατομμύρια τηλεθεατές την ημέρα, έχει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά».

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ ευτυχισμένη! Ξέρεις, δεν τα μοιράζομαι και πολύ αυτά αλλά είμαι πάρα πολύ καλά. Νιώθω πολύ ωραία και γεμάτη» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μαριάννα Πολυχρονίδη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.