Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Δέχθηκα ένα πολύ άσχημο πέσιμο και έχασα τη δουλειά μου»

Μαριάννα Πολυχρονίδη

"Με κοιτάζει πολύ προκλητικά στα μάτια και μου λέει, βρήκα άλλη" ομολογεί η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Μαριάννα Πολυχρονίδη στην τελευταία εκπομπή για το 2022, την Παρασκευή, στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, η όμορφη πρωταγωνίστρια μίλησε για την αγάπη που τρέφει στην υποκριτική και την μουσική, την συνεργασία με τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο αλλά και την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από σκηνοθέτη.

Ειδικότερα, η Μαριάννα Πολυχρονίδη εξομολογήθηκε πως «όλα τα χρόνια που είμαι στη δουλειά, φέτος κλείνω 21 χρόνια και πάω στα 22, με απασχολεί ο συνδυασμός της μουσικής και της υποκριτικής γιατί πάντα έκανα και τα δύο. Δηλαδή ξεκίνησα να τραγουδάω με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων πριν τελειώσω την σχολή του Εθνικού και πάντα είχα «μήπως όταν πηγαίνεις πολύ στο ένα, δεν πηγαίνεις πολύ στο άλλο;». Οι τέχνες όμως θέλουν αφοσίωση και πάντα με έτρωγε μήπως δεν δίνομαι πολύ στο ένα από τα δύο και μήπως έπρεπε να διαλέξω. Αλλά βλέπω ότι δεν μπορώ να διαλέξω. Νομίζω, όμως, ότι είμαστε η χώρα της ταμπέλας ρε παιδιά. «Και τώρα εσύ τι είσαι;». Γιατί δηλαδή; Μπορώ και αυτό, μπορώ και αυτό και έχω σπουδάσει κιόλας».

«Δέχθηκα κριτική και πιο μικρή κάπως με πείραζε. Τώρα πια δεν με πειράζει γιατί Νομίζω πως αυτή η κριτική γίνεται από ανθρώπους από οποιδήποτε χώρο που μπορεί να νιώθουν λιγάκι ανασφαλείες και να θέλουν να σε χαρακτηρίσουν κάπως. Μέσα μου με επηρέαζαν παλιότερα αυτά τα πράγματα αλλά τώρα πια όχι. Από τη συνεργασία με τον Θάνο Μικρούτσικο με είχε σοκάρει ότι ήταν σε μια περίοδο που δεν ετοίμαζε κάτι, είχαμε κάνει τον δίσκο και ένα κύκλο συναυλιών οπότε δεν είχε πρόβες για κάτι, μα κάθε πρωί έβαζε το ξυπνητήρι στις 8 και πήγαινε στο πιάνο και καθόταν και μελετούσε. «Μα για όνομα του Θεού, γιατί σηκώνεσαι στις 8;» του λέω και μου απαντάει, «Είσαι τρελή, κορίτσι μου; Δεν θα δουλέψω σήμερα; Ποια είναι η δουλειά μου;». Κάθε μέρα πρέπει να πολεμάς για να γίνεσαι καλύτερος».

«Έχασα τη δουλειά μου κάποια στιγμή από σεξουαλική παρενόχληση. Είχα κλείσει σε μια δουλειά, προχωρούσαμε σε σχέση με αυτή τη δουλειά, μιλούσαμε όλο το καλοκαίρι για αυτή τη δουλειά. Βρισκόμαστε τέλη Ιουλίου για να πούμε πότε ξεκινάμε, τι γίνεται και ποιο είναι το πρόγραμμα μας. Δέχομαι ένα πολύ άσχημο πέσιμο! Λέω «κοίτα, αυτό δεν παίζει, έλα να πούμε για την δουλειά και να πάμε στο σπίτι μας». Από συνεργάτη, συνάδελφο σκηνοθέτη. Με κοιτάζει πολύ προκλητικά στα μάτια και μου λέει «βρήκα άλλη»! Εκείνη ακριβώς την ώρα! Αλλά εντάξει, τι να βγεις και τι να πεις… Θέλω να πω πως εγώ ήμουν ήδη αναγνωρίσιμη από τις σειρές αλλά αυτοί οι άνθρωποι απειλούσαν θεούς και δαίμονες. Σε μένα δεν έγινε κάτι πολύ ακραίο σαν αυτά που έχουμε ακούσει αλλά είναι κατάχρηση εξουσίας»πρόσθεσε, ακόμα, η Μαριάννα Πολυχρονίδη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.