Μαριάννα Καλλέργη: Ο άγνωστος καβγάς με τον Χούτο και η ανάμειξη του Χανταμπάκη!

Μαριάννα Καλλέργη

Τι αποκάλυψε η Μαριάννα Καλλέργη, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά από την αρχή για την κλίκα του Survivor;

Η Μαριάννα Καλλέργη ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor και από την αρχή δεν μάσησε τα λόγια της σχετικά με την κλίκα του παιχνιδιού, αλλά και την αδιαφορία που υπήρξε όταν εκείνη αρρώστησε τις πρώτες ημέρες στο νησί. Η Μαριάννα Καλλέργη μιλώντας στο Survivor Πανόραμα αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό πριν από την αποχώρηση της…

«Όταν είχα πάει στη παραγωγή και τους είπα ότι πρέπει να με πάρετε πρέπει να νοσηλευτώ γιατί βράζω, γυρνάω πίσω στην καλύβα και βλέπω τα πράγματά μου τέρμα γωνία και λέω, «ρε παιδιά ποιος μετακίνησε τα πράγματά μου;» Λέει ο Λάμπρος εγώ, του λέω «Λάμπρο, είμαι άρρωστη, για ποιο λόγο το έκανες;». Μου λέει να κοιμηθώ και εγώ. Του λέω, μα πάνω είναι άδειο, κοιμόσουν εκεί, διαλέξαμε τα σημεία μας και ξαφνικά θες να κοιμηθείς κάτω, Στέλιος, Λάμπρος και Ειρήνη, Ευρυδίκη, Σόφη και εγώ. Που δεν θεωρώ ότι ήταν σωστό αυτό που έκανες.

Μέσα σε 10 λεπτά είχε γίνει όλο αυτό. Και εντάξει επειδή δεν ήθελα να τσακωθώ λέω στην Ευρυδίκη, μπορείς να κοιμηθείς στην γωνία να πάνε άκρη. Την επόμενη μέρα ήξερα ότι θα φύγω. Το ένιωθα. Δεν ήταν ότι είχε τόση σημασία. Είχαμε διαλέξει τις θέσεις μας για να μην τσακωνόμαστε. Ο καθένας το χώρο του. Αυτό που είδα όμως ήταν μια αδιαφορία και ο Στέλιος να υπερασπίζεται τον Λάμπρο και να λέει «Γιατί, εγώ δεν βρέχομαι;» Και του λέω ρε αγόρι μου, εδώ βράζω, ψήνομαι, τι άλλο θες να κάνω; Να αφήσω τα κόκαλα μου εδώ πέρα; Κάντε λίγο υπομονή, αύριο θα φύγω, αφού με ψηφίσατε.»