Μαριάννα Καλλέργη: Το μήνυμα μετά την αποχώρηση της από το Survivor!

Μαριάννα Καλλέργη

Τι έγραψε η πρωταθλήτρια του Muay Thai;

[dfp_ads id=236982]

Εκτός Survivor βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής η Μαριάννα Καλλέργη. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Η Μαριάννα Καλλέργη είναι η πρώτη παίκτρια που φεύγει από το Survivor καθώς λόγω της ασθένειάς της, δεν βοήθησε την ομάδα των “διασήμων” και όπως φάνηκε, έπαιξε ρόλο στις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Survivor: Αποχώρησε η Μαριάννα Καλλέργη!

Με ένα μήνυμα της στο instagram η Μαριάννα Καλλέργη ευχαρίστησε τον κόσμο που τη στήριξε με τα σχόλια του, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ τα βάθη της ψυχής μου! Είμαι πραγματικά συγκινημένη που με υποστηρίζετε και για τα σχόλια σας! Είστε απίστευτοι και ξεχωριστοί όλοι σας! Δεν φαντάζεστε πόση χαρά μου δίνετε! Thank you all for supporting me… So happy! Santo Domingooo!!!»

Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ τα βάθη της ψυχής μου! Είμαι πραγματικά συγκινημένη που με υποστηρίζετε και για τα σχόλια σας! Είστε απίστευτοι και ξεχωριστοί όλοι σας! Δεν φαντάζεστε πόση χαρά μου δίνετε! Thank you all for supporting me… So happy! Santo Domingooo!!! #survivorgreece #survivor #marianna_kalergi #diamond_lady #women #health #power #enjoy #life ????????????????✌????????????????????????????????????????????????????????????????????????‍♀️????????????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) στις