Μαριάννα Ευστρατίου: «Προτιμώ να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision φτασμένος καλλιτέχνης»

Μαριάννα Ευστρατίου

Όσα δήλωσε η Μαριάννα Ευστρατίου.

Η Μαριάννα Ευστρατίου έδωσε συνέντευξη στο Τι Λες Τώρα και μίλησε για τις δύο συμμετοχές της στην Eurovision και πως βλέπει τη φετινή μας συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Η αγάπη που έχω πάρει και παίρνω ακόμα λόγω των δύο συμμετοχών μου είναι τόσο μεγάλη, που πιστεύω αυτό είναι το βραβείο μου», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια έκανε μία αναδρομή στο 1989, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Το δικό σου αστέρι». Στον ελληνικό διαγωνισμό που θα αναδείκνυε το τραγούδι που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα η Άννα Βίσση ήρθε δεύτερη και όπως αποκάλυψε η Μαριάννα Ευστρατίου, όλοι περίμεναν πως η Άννα Βίσση θα ήταν εκείνη που θα πήγαινε στον τελικό.

«Ενώ είχαμε προετοιμαστεί για μία παρουσίαση σε μία σκηνή πολύ μεγαλύτερη, είδαμε ότι την έχουν χωρίσει σε τρία διαφορετικά μέρη. Ο χώρος ήταν περιορισμένος, η χορογραφία δεν μπορούσε να γίνει, όμως πήγαν όλα καλά! Το ρούχο μου ήταν λίγο αποκαλυπτικό και είχα προσθέσεις ένα κουμπί, γιατί δεν είχε», δήλωσε.

Η Μαριάννα Ευστρατίου θεωρεί πως η Eurovision έχει εξελιχτεί, καθώς το 1989 όλοι οι τραγουδιστές τραγουδούσαν με το ίδιο μικρόφωνο, ενώ θεωρεί κρίμα να μην υπάρχει ένας μέρος της ορχήστρας.

«Προτιμώ ένας φτασμένος καλλιτέχνης να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Το 1989 που ήμουν αρκετά πεπειραμένη είχα πάρα πολύ αγωνία και πολύ τρακ την ώρα που τραγουδούσα», εξομολογήθηκε.

Η ίδια δήλωσε πως της άρεσε πολύ το τραγούδι της Αμάντας Γεωργιάδη, το οποίο χαρακτήρισε ιδιαίτερο.

Ακόμη, αποκάλυψε πως έχει γίνει ήδη η επανένωση των Big Alice: «Ο Κώστας Μπίγαλης μου έκανε την πρόταση να ξανασυνεργαστούμε και είπα θα το κάνουμε», δήλωσε.