Μαριαλένα Ροζάκη: «Με τον πατέρα της κόρης μου χωρίσαμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης»

Μαριαλένα Ροζάκη

"Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς" εξομολογήθηκε η Μαριαλένα Ροζάκη.

Με την Μαριαλένα Ροζάκη, που γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1, συνομίλησε η Ζωή Κρονάκη το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Μεταξύ άλλων, η νεαρή ηθοοιός αναφέρθηκε στον ερχομό της κορούλας της και την απόφαση να μην συνεχίσει στην ίδια διαδρομή με τον πατέρα του παιδιού της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριαλένα Ροζάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον πατέρα του παιδιού μου χωρίσαμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς, ειδικά στην προκειμένη περίπτωση. Αυτό που σκέφτεσαι πάνω από όλα είναι το παιδί που έρχεται και πως εκείνο θα αντιμετωπίσει αυτόν τον χωρισμό. Αυτή την έλλειψη. Αυτό με απασχόλησε κυρίως».

«Σίγουρα η μητέρα μου είναι πάντα το στήριγμα μου. Επίσης είχα την ευλογία να συναντήσω μια συγκλονιστική γυναίκα και γιατρό, η οποία με συνόδευσε σε όλη την εγκυμοσύνη. Ήταν μια νεράιδα που μου έστειλε η ζωή».

«Η αλήθεια είναι ότι θα είμαι πολύ αυστηρή και προσεκτική στην επόμενη επιλογή μου, αν πράγματι προκύψει και έρθει. Μακάρι αλλά δεν θα το κάνω πολύ εύκολα γιατί πρώτα και πάνω από όλα θα βάζω το παιδί μου» πρόσθεσε η νεαρή ηθοποιός στη Ζωή Κρονάκη.