Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έπαιρναν τηλέφωνο στην μητέρα μου κι έλεγαν ότι η κόρη σου έχει πολύ άσχημη εικόνα»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

"Ξεπεράστηκαν τα όρια, επικοινώνησαν με την οικογένειά μου και δεν το ήθελα." είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πέρασαν το κατώφλι του The 2night Show και μίλησαν για την εμπειρία τους στο Survivor αλλά και τον απόηχο με τα σχόλια για την σχέση τους.

Μάλιστα η Μαριαλένα μίλησε και για τις δηλώσεις, που έκανε η μητέρα της και πόσο επίμονα την κυνηγούσαν: «Νομίζω ότι ήμουν από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο φετινό Survivor για πολλούς λόγους και διαφορετικούς. Ήξερα ότι μπαίνοντας σε ένα παιχνίδι, θα εκτεθώ λίγο παραπάνω αλλά δεν περίμενα όλη αυτήν την εξέλιξη. Ξεπεράστηκαν τα όρια, επικοινώνησαν με την οικογένειά μου και δεν το ήθελα. Η οικογένειά μου είναι πολύ άπειρη στον χώρο κι επηρεάστηκε. Έπαιρναν τηλέφωνο στην μητέρα μου κι έλεγαν ότι η κόρη σου έχει πολύ άσχημη εικόνα έξω και πρέπει να την φτιάξεις.»

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης κι είπε: «Άλλο να πας σε μια γυναίκα, που το παιδί της είναι εδώ κι άλλο όταν το παιδί της είναι στην άλλη άκρη του κόσμου… Σε εμένα πήγαν και βρήκαν τον παππού μου στο Ξυλόκαστρο. Πολλές φορές και με ολοσέλιδα σε εφημερίδες. Δεν τον ρώτησα ποτέ. Είναι ένας μεγάλος άνθρωπος, που έχει περάσει πολλά. Είναι απαράδεκτο.»