Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έκλαιγα από τα γέλια με τα δημοσιεύματα περί βίας από τον Σάκη»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

"Είμαι πρωταθλήτρια στο καράτε και πιστεύω πως αν μη τι άλλο δεν θα είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου που θα μου ασκούσε βία" ξεκαθάρισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου την Κυριακή. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τον έρωτα με τον Σάκη Κατσούλη αλλά και τα δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται και πάλι στον Άγιο Δομίνικο για την All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξομολογήθηκε πως «με τον Σάκη είμαστε γενικά πάρα πολύ καλά, ανέλπιστα καλά, μην το ματιάσω και μην το ματιάσετε! Μέσα στο Survivor ξαναφούντωσε ο έρωτας μας αλλά για να ξαναφουντώσει ο έρωτας πιστεύω πως δεν είχε ποτέ χαθεί. Διάβασα διάφορα δημοσιεύματα για εμάς και πραγματικά έκλαιγα από τα γέλια. Δεν υπάρχει περίπτωση, ειδικά στη σημερινή εποχή και με όλα αυτά που ζούμε και ακούμε καθημερινά, να δέχεται μια γυναίκα να είναι με έναν άντρα ο οποίος έκανε αυτά που κάποιοι ισχυρίζονταν».

«Εγώ είμαι μια κοπέλα η οποία έχει μεγαλώσει με τον αθλητισμό, είμαι πρωταθλήτρια στο καράτε και πιστεύω πως αν μη τι άλλο δεν θα είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου που θα μου ασκούσε βία».

«Είπε ο Σάκης ότι έχουμε «κλειδώσει» για το Survivor All Star; Α, καλά… Εντάξει… Έχουν γίνει συζητήσεις και ραντεβού. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε υπογράψει τίποτα οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι θα πάμε. Μας έχει γίνει ξεχωριστή πρόταση στον καθένα» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.