Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν είμαστε μαζί με τον Σάκη Κατσούλη»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

"Δεν ξέρω τι θα συμβεί στην πορεία, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω. Τον θαύμαζα αλλά μέχρι εκεί", τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι το πρόσωπο του Survivor που έστρεψε πάνω της όλο το τηλεπτικό ενδιαφέρον, μετά την ολοκλήρωση του ημιτελικού. Καλεσμένη στην εκπομπή Love It, το ερώτημα ήταν ένα: Είναι ξανά μαζί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης;

«Τον Σάκη τον είδα πρώτη δορά στο κάστινγκ με τα αγωνίσματα. Σοκ. Λέω μου κάνει πλάκα ο Θεός. Με τον Σάκη είχαμε χωρίσει και δεν μιλάγαμε. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε. Τότε δεν είχε προχωρήσει κανείς από τους δυο, Μετά, όταν μπήκε στο παιχνίδι, τον είδα μπροστά μου, έπαθα σοκ.

Δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είχαμε χωρίσει άσχημα, δεν είχαμε μιλήσει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ήμουν δυο μήνες εκεί, πιεσμένη, σε δύσκολες συνθήκες, μπαίνει και ο Σάκης με την Χριστίνα και παθαίνω εγκεφαλικά! Λέω με δουλεύουν, ένιωθα πειραματόζωο. Μετά μίλησα με τον Σάκη και με την Χριστίνα.

Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό, ήταν αυτό που βλέπατε, τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου,. Δεν είμαστε μαζί πάλι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στην πορεία, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω. Τον θαύμαζα αλλά μέχρι εκεί.

Αυτά που έχουν ακουστεί για τον Σάκη δεν ισχύουν σε καμία τον περιπτώσεων. Δε θα ξαναμίλαγα μαζί του αν ίσχυε κάτι από όλα αυτά. Δεν θα είχα αξιοπρέπεια εγώ σαν γυναίκα. Πιο πιθανό να έκανα εγώ αυτά που λένε για τον Σάκη παρά εκείνος σε εμένα. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος» τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είπα στη μητέρα μου να μην ξαναμιλήσει στις κάμερες. Γύρισα χθες το βράδυ στο σπίτι και δεν την αναγνώρισα, τρελαμένη μαμά. Μου είπε δεν ξέρεις τι έχω περάσει 7 μήνες. Φοβήθηκα» ανέφερε η Μαριαλένα για την μητέρα της.

«Σίγουρα ήμουν πιο κοντά με τον Σάκη στο Survivor. Όταν έχεις έναν δικό σου άνθρωπο δίπλα, δεν θέλεις κάποιον άλλον», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε άλλο σημείο της κουβέντας..