Μαρία Τζομπανάκη: Το «ναι» στον Σασμό και το «συμβόλαιο εχεμύθειας»

Μαρία Τζομπανάκη

"Μου στέλνουν μηνύματα, με ρωτάνε για spoilers" παραδέχεται η Μαρία Τζομπανάκη.

Την Μαρία Τζομπανάκη συνάντησε η κάμερα της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε βεβαίως στον Σασμό, τις πιέσεις του κόσμου που δέχεται για… spoilers καθώς και την ηρωίδα την οποία ερμηνεύει στην επιτυχημένη σειρά.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Μαρία Τζομπανάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι που θα έχει απεύθυνση σε πολύ κόσμο, όπως είναι ένα σίριαλ. Σε αυτό δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι η πατρίδα μου και είναι και ο γιος μου».

«Όταν υπάρχει πίσω από μια δουλειά πολύς μόχθος, πολύ μεγάλη προσπάθεια, ομόνοια και όλοι συγκλίνουν στην κοινή επιθυμία να γίνει κάτι πολύ ωραίο, το εισπράττει αυτό ο κόσμος κατευθείαν. Είναι ευαίσθητες οι κεραίες του κόσμου ειδικά σήμερα» πρόσθεσε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha. «Μου στέλνουν μηνύματα, με ρωτάνε για spoilers αλλά τους λέω πως έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας».

«Στο κομμάτι της δικαίωσης ακολουθούμε αυτό που θα γινόταν στην Κρήτη. Αυτή η γυναίκα που υποδύομαι είναι σαν πέτρα, σκληρή, δυνατή, έχει περάσει πολλά και είναι προσκολλημένη στα θέματα της βαθιάς παράδοσης».