Μαρία Τζομπανάκη: «Είναι τάση της εποχής η επιλογή λόγω followers»

Μαρία Τζομπανάκη

"Κάθε εποχή έχει τα δικά της ρεύματα επικοινωνίας" εξηγεί η Μαρία Τζομπανάκη.

Η Μαρία Τζομπανάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» την Παρασκευή στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο νέο ρόλο της γιαγιάς, την αγάπη που τρέφει για τον μοναχογιό της, Ορφέα Αυγουστίδη, τις αισθητικές επεμβάσεις και τις επιλογές λόγω… followers στην υποκριτική!

Πιο συγκεκριμένο, η Μαρία Τζομπανάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μικρή θα έλεγα ότι μου άρεσε ο ρόλος της κόρης, της αδελφής γιατί έχω καταπληκτικά αδέλφια και υπέροχους γονείς. Σήμερα καταλήγω στον Αχιλλέα μας γιατί είναι ένα συναίσθημα που διπλασίασε το συναίσθημα που είχα και έχω με τον γιο μου. Όλες οι μητέρες ξέρετε ότι μεγαλώνουν τα παιδιά μας και μεγαλώνει και η αγάπη μας, δεν λιγοστεύει ποτέ. Τώρα ήρθε και αυτό το πλάσμα που πολλαπλασιάστηκε η αγάπη και είμαι με το κεφάλι έξω μέσα σε ένα σύννεφο χαράς και αγάπης».

«Ο Ορφέας μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που πάντα θα μου προκαλεί πολύ βαθιά εκτίμηση, εκτός από την αγάπη που του έχω».

«Νομίζω ότι αυτό που βλέπετε είναι η πολύ μεγάλη χαρά που έχω για τη ζωή. Χαίρομαι που ζω και αυτό αντανακλάται προς τα έξω και είναι το καλύτερο λίφτινγκ, ο καλύτερος φωτισμός και η καλύτερη περιποίηση ομορφιάς. Η χαρά και η αγάπη» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Τζομπανάκη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN. «Δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές αισθητικές παρεμβάσεις γιατί για χάρη μιας ρυτίδας παραπάνω δεν χρειάζεται να παραμορφώσεις και να χαλάσεις την ομορφιά που σου έδωσε η φύση».

«Είναι μια τάση της εποχής μας (σ.σ. η επιλογή λόγω followers). Κάθε εποχή έχει τα δικά της ρεύματα επικοινωνίας».