Μαρία Τζομπανάκη: Η αποκάλυψη για τα μηνύματα κακίας που έχει δεχτεί για το γάμο της!

Μαρία Τζομπανάκη

Η συγκίνηση της ηθοποιού για το γιο της που την συνόδευσε στο γάμο.

Πριν λίγο καιρό η Μαρία Τζομπανάκη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο χωριό Μαργαρίτες Μυλοποτάμου, στο γραφικό εκκλησάκι του Άη Δημήτρη. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν Ρένα Φεσσάρα, ενώ στον γαμπρό της παρέδωσε ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης. Καλεσμένη στο «Έτοιμο το πρωινό» η ηθοποιός εξέφρασε το παράπονο της καθώς εκτός από τα θετικά μηνύματα που έχει δεχτεί από τον κόσμο, υπήρχαν και κάποια που έκρυβαν μεγάλη κακία. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν έκρυψαν την έκπληξη τους καθώς η Μαρία Τζομπανάκη περιέγραφε τι έχει συμβεί…

[dfp_ads id=236982]

«Κάτι περίεργο έχει συμβεί, το οποίο το λέω φωναχτά τώρα, το έχω κουβεντιάσει και με τον άντρα μου και μια κολλητή μου φίλη, πως εγώ δεν περίμενα αυτή την αντίδραση του κόσμου, τα μίντια. Ήταν κάτι που θα μαθευόταν, το ήξερα και για αυτό είχα φροντίσει αν θελήσουν κάτι να πάρουν από κάπου κάτι.

Έχει γίνει αυτό που έχει γίνει αλλά έχω δει δύο αντιδράσεις διαφορετικές. Ως επί το πλείστον, ένα 99% ευχάριστη έκπληξη, ένα 10% συγκίνησης και ένα ποσοστό μεγάλης κακίας. Έχω δεχτεί μηνύματα που θα τα πω δημόσια«Ποια είσαι εσύ ρε!».

Εγώ δεν ζήτησα από κανέναν να παρέμβει στη ζωή μου, ούτε ζήτησα την άδεια. Αλλά κόσμος, όχι δημοσιογράφοι. Απαντώ λοιπόν σε αυτές τις γυναίκες και αυτούς τους άντρες ότι αυτό μας συμβαίνει σήμερα. Αυτό ακριβώς. Χαιρόμαστε με την κατάντια του άλλου και όχι με τη χαρά. Και πως θα πάμε μπροστά; Μόνο με τα λεφτά; Τα λεφτά δεν υπάρχουν γιατί φρόντισαν κάποιοι να είναι όλος ο κόσμος σε αυτή την τεράστια παγίδα. Όχι μόνο στην Ελλάδα. Αυτό που έχει χαλάσει είναι η αλυσίδα» ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και τη στιγμή με το γιο της που κρατά με συγκίνηση δική της:

«Ο Ορφέας με τιμά συνέχεια, από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη ζωή. Ο Ορφέας έπιασε το χέρι μου όταν βγήκαμε έξω από το σπίτι και μου είπε «Πάμε;». Αυτό το χέρι, αυτό το κράτημα του χεριού, αυτό είναι η ζωή μου. Αν είναι γελοίο, αν είναι λίγο.»