Μαρία Συρεγγέλα: «Έχω δεχθεί σεξιστική και υποτιμητική συμπεριφορά»

Μαρία Συρεγγέλα

«Όταν υπάρχει καλοπροαίρετη κριτική, θα βγω να πω ότι έκανα λάθος», λέει η Μαρία Συρεγγέλα.

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό.

«Θα είμαι υποψήφια στις εκλογές στην εκλογική περιφέρεια της δυτικής Αθήνας. Ήρθα στο Περιστέρι λόγω του συζύγου. Είμαι ερωτική μετανάστρια. Ο άνδρας μου είναι υποστηρικτικός. Έχουμε αποκτήσει 2 παιδιά που είναι στην εφηβεία. Λέω στα παιδιά μου τα ίδια πράγματα, που μου έλεγε η μητέρα μου. Στέλνω μηνύματα στα παιδιά μου και τους κάνω παράπονα αν δεν σηκώνουν τα τηλέφωνά τους. Χάρηκα που στο σχολείο του γιου μου μίλησαν για τις γυναικοκτονιές. Δεν πρέπει τις γυναίκες να τις αντιμετωπίζουμε ως κτήματα», είπε αρχικά η Μαρία Συρεγγέλα.

Η Μαρία Συρεγγέλα είπε στη συνέχεια: «Προσπαθώ να έχω ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια μου. Μέσα από τα παιδιά μου, έρχομαι σε επαφή με την κοινωνία. Δεν είναι μόνο υποχρέωση ενός πατερά η ανατροφή του παιδιού, αλλά είναι δικαίωμα του. Πάντα μιλούσαμε στη θεωρία, για τα δικαιώματα των γυναικών. Όσες γυναίκες κάθισαν να μεγαλώσουν το παιδί τους. Δυσκολευτήκαν να επιστρέψουν στην εργασία τους».

Κλείνοντας, η Μαρία Συρεγγέλα ανέφερε: «Έχω δεχθεί σεξιστική και υποτιμητική συμπεριφορά. Στα σόσιαλ δέχομαι σεξιστικά σχόλια. Όταν υπάρχει καλοπροαίρετη κριτική, θα βγω να πω ότι έκανα λάθος».