Μαρία Σπυράκη – Πόπη Τσαπανίδου: Τις θυμάστε στη δεκαετία του ’90;

Δείτε τις δημοσιογράφους σε στιγμή του παρελθόντος

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ και τη Ζέτα Καραγιάννη μοιράστηκε με τον κόσμο τα συναισθήματα της απόφασης της να παραιτηθεί από το κανάλι για να ριχτεί στην εκλογική μάχη. «Έκοψα το σκοινί σε μια μέρα και δεν ήταν εύκολο. Το αγαπούσα αυτό που έκανα, με επιμονή και με την αίσθηση ότι όλα είναι είδηση.

Ήταν αυτό που με ενθουσίαζε και μέσα απ' αυτό έμαθα πράγματα, γνώριζα ανθρώπους, εξελίχτηκα, έκανα λάθη, εντόπισα τις παραλείψεις μου. Και τα παιδιά μου μέσα από αυτή τη διαδρομή ήρθαν στον κόσμο.  Ήμουν έγκυος και δούλευα μέχρι την τελευταία στιγμή. Σε μια μέρα, λοιπόν έκοψα αυτή τη σχέση ζωής. Οι ψυχολόγοι ονομάζουν αυτή την κατάσταση «cut off» του οποίου τις επιπτώσεις δεν έχω δει μέχρι στιγμής.» είπε η Μαρία Σπυράκη.

Ανάμεσα στις σχέσεις που κρατάνε χρόνια για την υποψήφια ευρωβουλευτή είναι και αυτή με τη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου, με την οποία γνωρίζονται πολλά χρόνια. Μάλιστα η Μαρία Σπυράκη στην ιστοσελίδα της με το βιογραφικό και την υποψηφιότητά της μοιράστηκε μαζί μας και μια φωτογραφία της με τη δημοσιογράφο από το 1990….

 

Δείτε πως άλλαξαν στο χρόνο κι άλλα γνωστά πρόσωπα