Μαρία Σολωμού: «Τους έχω απατήσει επειδή με έχουν απατήσει, συγχωρώ την απιστία»

Μαρία Σολωμού

"Τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν ήθελα να απασχολώ με τα προσωπικά μου" είπε η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην Super Κατερίνα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για το ντόρο που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα με τις δηλώσεις της.

«Δεν είναι μυστικό, το έχω πει ότι με έχουν απατήσει όλες μου οι σχέσεις τους έχω απατήσει κι εγώ. Απλά είπα ότι τους έχω απατήσει επειδή με έχουν απατήσει. Μέχρι τα 30 εκδικούμουν. Τη συγχωρώ την απιστία γιατί καταλαβαίνω τι πάει να πει δεν σήμαινε τίποτα. Κάποιες απιστίες τις αποδέχεσαι, κάποιες προδοσίες είναι σοβαρές. Η ιστορία έχει δείξει ότι πολλές φορές η απιστία μπορεί να βοηθήσει ένα ζευγάρι. Ξεκαθαρίζουν πράγματα, αναζωπυρώνονται και δημιουργούνται πάθη και εντάσεις. Μπορεί να ξυπνήσει κάτι και να λες γιατί είχα τον άλλον δεδομένο;» δήλωσε η Μαρία Σολωμού.

«Δεν είμαι σχεσάκιας. Θεωρώ ότι οι σχέσεις στη ζωή προκύπτουν. Η μενταλιτέ μου είναι single πάντα. Ακόμα και μέσα σε μια σχέση θέλω πολύ την ελευθερία μου. Τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν ήθελα να απασχολώ με τα προσωπικά μου. Τα κράταγα πολύ προσωπικά μου. Από εκεί και πέρα όμως δεν πρόκειται να κλειδωθώ στο σπίτι. Δεν είμαι τρελή. Αν βγω και με δει κάποιος έξω δεν θα πω δεν είναι αυτό που νομίζετε. Aλλά μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζετε. Έχει να κάνει πω το βλέπεις. Επίσης να σου πω και κάτι; Δεν αφορά κανέναν τι κάνω» πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού.