Μαρία Σολωμού: «Θέλω να σταματήσουν να ασχολούνται συνέχεια με αυτά που λέω στα podcast»

Μαρία Σολωμού

"Με τις μεγαλύτερες σχέσεις μου είμαστε πλέον αδελφικοί φίλοι. Υπάρχουν 3 όμως, που άμα τους πετύχω, θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι" δηλώνει με χιούμορ η Μαρία Σολωμού.

Τη Μαρία Σολωμού συνάντησε η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι». Η γνωστή ηθοποιός απαντά στα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τα podcasts που κάνει αλλά και για τη σχέση της με τον τράπερ, Mente Fuerte.

«Θέλω να σταματήσουν να ασχολούνται συνέχεια με αυτά που λέω στα podcast. Την αγαπώ την Έλενα (Χριστοπούλου). Και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ για το στάτους, το μορφωτικό επίπεδο και την αισθητική για τις γυναίκες β’ κατηγορίας» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Έχει βιώσει ποτέ περιστατικά βίας σε κάποια σχέση της;

«Λεκτική βία και χειριστικές συμπεριφορές έχω βιώσει σε σχέση μου αλλά και στη δουλειά έχουμε δεχτεί πολλή ψυχολογική βία. Εμείς τότε νομίζαμε πως αυτό ήταν φυσιολογικό και σοκαριστήκαμε όταν έγιναν όλα αυτά» απαντά η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού επισημαίνει πως υπάρχουν κάποιες φιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες αλλά ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να πει τίποτα παραπάνω για αυτά που συζητιούνται.

Τι απαντά για τη συγκατοίκηση και τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με παλαιότερους συντρόφους της;

«Έχω αποφασίσει πως η επόμενη φορά που θα συγκατοικήσω θα είναι τα 70 μου. Με τον Μάριο (Αθανασίου) είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με τις μεγαλύτερες χρονικά σχέσεις μου είμαστε πλέον, αδελφικοί φίλοι. Υπάρχουν τρεις όμως, που άμα τους πετύχω θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι, μεταφορικά γιατί είμαστε κατά της βίας» αναφέρει η Μαρία Σολωμού.