Μαρία Σολωμού: «Όταν έμαθα ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είχε κορονοϊό, έπαθα εσωτερικό πανικό»

Μαρία Σολωμού

"Είχα έρθει σε επαφή εκείνη την εβδομάδα με τον περισσότερο κόσμο που έχω έρθει σε όλη την καραντίνα" παραδέχθηκε η Μαρία Σολωμού.

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε η Μαρία Σολωμού, το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην εκπομπή Roomies καθώς και την συνεργάτιδα της, Κατερίνα Ζαρίφη που πρόσφατα διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό.

Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν έμαθα ότι η Κατερίνα έχει κορονοϊό, με έπιασε πανικός. Εσωτερικός, κυριλέ πανικός. Λέω, εντάξει το αντιμετωπίζουμε και είμασταν σίγουρες ότι το έχουμε και εγώ και η Ντορέττα. Με το που το έμαθα, άρχισα να σκέφτομαι εάν πήγα στη μαμά μου, αν είχα πάει στον Αλέξανδρο, αν είχα κάνει ένα φίτινγκ και είχα έρθει σε επαφή εκείνη την εβδομάδα με τον περισσότερο κόσμο που έχω έρθει σε όλη την καραντίνα. Βέβαια, επειδή ήξερα ότι είχα πολλά τέτοια ραντεβού, πήγα παντού με μάσκα οπότε ήμουν σε ένα κομμάτι ήσυχη ότι δεν θα τους έχω κολλήσει».

«Ανησυχήσαμε γιατί δεν ξέραμε καθόλου… Υπάρχουν άνθρωποι που το πέρασαν όρθιοι στο πόδι με δέκατα και υπάρχουν άλλοι που διασωληνώθηκαν ασχέτου ηλικίας. Οπότε υπήρχε η πρώτη αγωνία να την παίρνουμε τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο και να την ρωτάμε εάν έχει πυρετό» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του Roomies.