Μαρία Σολωμού: Όσα αποκάλυψε για τη συγκατοίκηση με τον Πάνο Μουζουράκη!

Πόσα χρόνια της πήρε για να το πει στον γιο της;

Για την συγκατοίκηση με τον Πάνο Μουζουράκη μίλησε στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός συζεί με τον αγαπημένο της εδώ και ένα χρόνο και αποκάλυψε στην “Jenny Jenny” πόσο καιρό της πήρε να τον παρουσιάσει στο γιο της ως σύντροφο της.

«Τέσσερα χρόνια σίγουρα. Δεν του το είπα ακριβώς. Εκεί στα πέντε χρόνια, λίγο πριν έρθει να μείνει, το είχε καταλάβει ο Αλέξης επειδή πηγαινοερχόταν. Τα δύο πρώτα χρόνια ερχόταν μόνο με παρέα. Το πρόβλημα ήταν δικό μου. Σκεφτόμουν πως θα το πάρει, μήπως δεν πρέπει, μήπως δεν είναι ωστόσο. Ήθελα να είμαι πάρα πολύ σίγουρη για τον άλλον που θα του γνωρίσω. Δεν το ξέρεις αυτό ούτε εσύ.»

Κόλαση η Μαρία Σολωμού! Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και …νεύρα!

Όσο για το αν την φλερτάρουν όταν είναι με τον Πάνο Μουζουράκη, ή αν ζηλεύει όταν φλερτάρουν εκείνο, η Μαρία Σολωμού απαντά:«Δεν με φλερτάρει κανείς όταν είμαι με τον Πάνο. Αντιθέτως, τον Πάνο τον φλερτάρουν άκοπα όταν είμαστε μαζί. Σου λέει αυτή δεν καταλαβαίνει, είναι χαζή; Το επί τούτου με εκνευρίζει. Δεν κάνω μούτρα. Μπορεί από τα νεύρα μου να πω κάτι.»