Μαρία Σολωμού: «Μου έχουν πει το αμίμητο, πω Μαρία τι δουλειά κάνει το ρετούς»

Μαρία Σολωμού

"Τα περισσότερα είναι περίεργα προσβλημέντα. Πω Μαρία είσαι πραγματικά πανέμορφη. Βέβαια η τηλεόραση σε δείχνει πολύ πιο όμορφη" ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης στην ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα πιο περίεργα σχόλια που έχει ακούσει σε φλερτ.

«Το κοινό πρόβλημα στους άντρες και στις γυναίκες είναι το ghosting. Είναι και σε μεγαλύτερες ηλικίες και σοβαρό. Επίσης, όλο το φλερτ που γίνεται μέσα από το Instagram είναι αδιανόητο κακό. Μία γενιά λειτουργεί μέσω αυτού. Ήμουν σε ένα μπαρ όπου με κοιτούσε ένας σοβαρός κύριος 40άρης, αλλά λέω οκ όλοι με κοιτάνε. Μου άρεσε που με χάζευε. Εγώ δεν φλερτάρω έξω. Με κοίταζε και την επόμενη ημέρα πήγα σπίτι και μου ήρθε μήνυμα. Μα είναι δυνατόν; Μου είπε ότι σε είδα κι ήθελα να σου στείλω. Άμα θέλεις πολύ μου λες ότι είμαι ο τάδε κι ήθελα να σου πω το και το» ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

«Τα περισσότερα είναι περίεργα προσβλημέντα. Πω Μαρία είσαι πραγματικά πανέμορφη. Βέβαια η τηλεόραση σε δείχνει πολύ πιο όμορφη. Είσαι ίδια με την τηλεόραση. Α ωραία. Ή μου έχουν πει το αμίμητο. Πω πω Μαρία το ρετούς τι δουλειά κάνει ε. Έχω ακούσει πολλές μπουρδολογίες.» είπε η Μαρία Σολωμού.