Μαρία Σολωμού: «Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου»

Μαρία Σολωμού

"Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου κατάλαβα πως κυοφορώ αγόρι και το κατάλαβα επειδή είχε τη στάση του μπαμπά μου στον ύπνο, όχι επειδή ήξερα το φύλο", εξομολογείται η Μαρία Σολωμού.

Απόσπασμα από τις «Μαμάδες» με καλεσμένη την Μαρία Σολωμού έπαιξαν το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day και η ηθοποιός εξομολογείται πώς κατάλαβε το φύλο του παιδιού της κατά την εγκυμοσύνη, αλλά και ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε.

«Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου κατάλαβα πως κυοφορώ αγόρι και το κατάλαβα επειδή είχε τη στάση του μπαμπά μου στον ύπνο, όχι επειδή ήξερα το φύλο. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου. Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου γιατί ήμουν αλλεργική φουλ. Η εγκυμοσύνη τις αλλεργίες ή τις εξαλείφει ή τις φουντώνει. Μάντεψε…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού και συνέχισε:

«Ο γυναικολόγος μού είπε ότι στις αλλεργίες κοιτάμε πρώτα τη μάνα και μετά το παιδί, αν χρειαστεί να κάνεις κορτιζόνες θα τις κάνεις».

«Οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν την γυναίκα όταν είναι έγκυος, δεν μπορούν να καταλάβουν τι πάει να πει ορμόνη. Έχω κάνει τα αμίμητα στον Μάριο, τον έχω πάρει στην πρόβα και έκλαιγα γιατί έβλεπα ένα μικρό ταπεράκι μόνο του στο ψυγείο και το λυπήθηκα», σημείωσε η Μαρία Σολωμού.