Μαρία Σολωμού: «Δεν το έχω στην παρουσίαση, δεν μπορώ»

Μαρία Σολωμού

"Ώρες ώρες αφιονίζομαι στο Fame Story" παραδέχεται, επίσης, η Μαρία Σολωμού.

Καλεσμένη της Κατερίνας Ζαρίφη στην Οδό Ζαρίφη 2 βρέθηκε η Μαρία Σολωμού, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η Μαρία Σολωμού μίλησε για την ενασχόληση με την παρουσίαση, τα πολυσυζητημένα της podcasts καθώς και την εμπειρία σαν καθηγήτρια στο Fame Story.

Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την παρουσίαση δεν το έχω, Κατερίνα μου, έχεις καταλάβει ότι δεν μπορώ! Δεν το έχω στην παρουσίαση. Δηλαδή στις Roomies ακολουθούσα εσένα και την Ντορέττα».

«Είναι η ψυχοθεραπεία μου τα podcasts. Γενικά ψυχοθεραπεία έχω κάνει 12 χρόνια, σταμάτησα πριν κάτι χρόνια, ένιωσα ότι έκλεισε ένας κύκλος και μετά έκανα διάφορα άλλα εναλλακτικά. Τώρα όμως με τα podcasts νιώθω ότι κάνω ψυχοθεραπεία στη μικρή Μαρία που την έχω και αυτήν κάπου απέναντι, κάθεται και περιμένει».

«Ώρες ώρες αφιονίζομαι στο Fame Story την ώρα που τραγουδάνε και τραγουδάω από πάνω μαζί τους» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Σολωμού στην μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN. «Τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να βλέπω πολύ συμπαθητικά τον όρο του ριάλιτι, όχι τον τρόπο ακριβώς που γίνεται το ριάλιτι».