Μαρία Σολωμού: Αντέδρασε σε ερώτηση της δημοσιογράφου – «Γιατί κυρία μου να με ρωτήσεις για τον Mente Fuerte;»

Σολωμού Mente

"Είναι η τρίτη χρονιά που στολίσαμε δέντρο στο σπίτι μαζί. Την πρώτη απλά δεν τη βγάλαμε στο TikTok", ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Σε κοσμική εκδήλωση παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4/12 η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν εκεί και μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον τράπερ Mente Fuerte.

«Είναι η τρίτη χρονιά που στολίσαμε δέντρο στο σπίτι μαζί με τον Mente Fuerte. Την πρώτη απλά δεν τη βγάλαμε στο TikTok. Τις άλλες τις δείχνουμε», απάντησε η Μαρία Σολωμού στην πρώτη ερώτηση που της έγινε, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει οποιαδήποτε λεπτομέρεια γύρω από την ενδεχόμενη συμμετοχή της στη νέα ταινία του Νίκου Μουτσινά.

«Θα σας ρωτήσω για τον φίλο σας, για τον κύριο Mente», της είπε στη συνέχεια η ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».

«Γιατί; Μα γιατί θα με ρωτήσεις για τον κύριο Mente; Άκου «ο κύριος Mente»… Γιατί κυρία μου θα με ρωτήσεις για τον κύριο Mente;», αντέδρασε η Μαρία Σολωμού, με την ηθοποιό να τον χαρακτηρίζει «φίλο» της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» ο Mente Fuerte ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού. Ο γνωστός τράπερ αρκέστηκε να πει εμφανώς αμήχανος: «Είμαστε φίλοι αυτό το διάστημα; Είμαστε εντάξει; Είμαστε φίλοι. Όλοι είμαστε φίλοι. Είμαστε φίλοι όλοι».