Μαρία Σινιώρη: «Δεν πιστεύω ότι έχει φύγει ο πατέρας μου, του μιλάω κανονικά»

Μαρία Σινιώρη

Μια συγκινητική on camera στιγμή για την Μαρία Σινιώρη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Σινιώρη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα. Η γοητευτική Ελληνίδα που γνωρίσαμε από τα δελτία καιρού μίλησε για την τηλεοπτική της απουσία ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση της όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

«Μου έλεγαν πως λέω τον καιρό σαν να χορεύω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Σινιώρη. «Μου λείπει πολύ η τηλεόραση αλλά βοηθάει πολύ την πώληση. Το γεγονός δηλαδή ότι με γνωρίζουν από την τηλεόραση. Μου άρεσε ο χώρος που ήμουν αλλά φοβόμουν να εκτεθώ όπως ήθελαν οι άλλοι».

Όταν αναφέρθηκε στον αγαπημένο της πατέρα, ωστόσο, δεν έκρυψε τη συγκίνηση της. «Μου λείπει η φωνή του μπαμπά μου και δεν πιστεύω ότι έχει “φύγει”. Του μιλάω κανονικά, του λέω “τι κάνεις”, τα νέα μου».

«Η μοναξιά δεν μου αρέσει, αλλά δεν νιώθω μοναξιά. Περνάω καλά με τον σύντροφό μου, αλλά και μόνη μου» πρόσθεσε στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. «Έχω πλησιάσει πάρα πολύ στον γάμο, έχουν έρθει προτάσεις, απλά θέλω να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Είμαι single αυτή την περίοδο και είμαι καλά».