Μαρία Πρωτόπαππα: «Λύγισε» στον αέρα η Μαρίνα από τον Σασμό

Μαρία Πρωτόπαππα

Χρειάστηκε νερό, διακόπτοντας τη ροή του λόγου της, η Μαρία Πρωτόπαππα.

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Μαρία Πρωτόπαππα, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε βεβαίως στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» ενώ έσπασε μιλώντας για την στιγμή που έχασε τον τηλεοπτικό της γιο, Πετρή.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Πρωτόπαππα πρόδωσε πως «η μητέρα του Παύλου Φύσσα δεν ήταν το μόνο μου μοντέλο, από τεχνικής άποψης. Μου αρέσει να π[αίρνω στοιχεία από αληθινούς ανθρώπους γιατί η μυθοπλασία έχει αξία όταν έρχεται από την ζωή και επιστρέφει σε αυτήν. Είχα μια εμπειρία πολύ αγαπημένης μου κυρίας που πια δεν είναι στη ζωή, η οποία έχασε πολύ νέα τον γιο της».

Εκείνη τη στιγμή ακριβώς χρειάστηκε να πιει λίγο νερό για να συνεχίσει η ηθοποιός. «Είμαι ευσυγκίνητη αυτές τις μέρες» δήλωσε λιτά η Μαρία Πρωτόπαππα.

«Είχα την αγαπημένη μου Μαρία στο μυαλό μου και μαζί την κυρία Φύσσα και τόσες άλλες γυναίκες. Βέβαια τον τρόπο της αντιμετώπισης του ρόλου τον εμπνεύστηκα και από μια ιστορία που μου είπε η Στέλλα Γκίκα προσπαθώντας να ζυμώσω κάποιες τέτοιες αληθινές ιστορίες μαζί για να βρω τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσω σε αυτή τη στιγμή του» συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Σασμός».