Μαρία Παπαλάμπρου: «Μετά τον θάνατο του άνδρα μου έκλεισαν πόρτες, αδιαφόρησαν άνθρωποι»

Μαρία Παπαλάμπρου

"Είχε μεγάλη διαφορά το να είμαι μόνη μου στον επαγγελματικό χώρο" παραδέχεται η Μαρία Παπαλάμπρου.

Η Μαρία Παπαλάμπρου βρέθηκε καλεσμένη της Αθηναϊδας Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24 με αφορμή την διπλή θεατρική της παρουσία την φετινή σεζόν. Μέσα σε όλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε από καρδιάς στον πρόωρο θάνατο του συζύγου της και τις σημαντικές αλλαγές που αυτό έφερε στην καθημερινότητα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Παπαλάμπρου εξομολογήθηκε πως «για να είμαι ειλικρινής, όταν συνέβη αυτό το γεγονός που έχασα τον άνδρα μου, ήμουν στο Βερολίνο και οι άνθρωποι εκεί μου έδειξαν μια φοβερή συμπαράσταση. Σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικό, ιατρικό, παιδαγωγικό. Και όταν αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα, ήμουν πάρα πολύ  συνειδητοποιημένη και εγώ και η κόρη μου ότι θέλουμε να έρθουμε για να είμαστε κοντά στην οικογένεια και βρήκα πάρα πολύ ζεστασιά και αγάπη από όλους τους φίλους και τους συγγενείς μου».

«Κάτι που με βοήθησε πάρα πολύ στο να προχωρήσω στη ζωή μου. Στον επαγγελματικό μου όμως χώρο, εκεί που με είχαν συνηθίσει να είμαι παραγωγός αλλά μαζί με τον Τάσο, κάποιες πόρτες έκλεισαν και κάποιοι άνθρωποι αδιαφόρησαν ή δεν με άκουγαν πια. Οπότε, ναι, στο επαγγελματικό κομμάτι, επειδή ήμασταν μαζί στην δουλειά, το να είμαι μόνη μου είχε μεγάλη διαφορά».

«Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στη Γερμανία βίωσα συμπαράσταση από όλους τους ανθρώπους εκεί, δεν μιλάω μόνο για το πένθος. Δηλαδή με το που έφτασα και κατοίκησα σε ένα διαμέρισμα της πολυκατοικίας και ήμασταν ξένοι, όλοι μα όλοι μέσα στην πρώτη εβδομάδα είχαν έρθει να μας χαιρετήσουν και να μας φέρουν μπισκότα. Εδώ ζεις σε μια πολυκατοικία και μπορεί να μην ξέρεις ποτέ ποιοι είναι οι ένοικοι της. Το ίδιο στο πένθος και στη δυσκολία» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρία Παπαλάμπρου στο talk show της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24.