Μαρία Παπαλάμπρου: «Κοιτούσε το γύρισμα για τους Παντρεμένους και δημιούργησε τεράστια καραμπόλα»

Μαρία Παπαλάμπρου

"Ωχ, τι γίνεται εδώ; Τι αρχή είναι αυτή για τα γυρίσματα;" αναρωτήθηκε η Μαρία Παπαλάμπρου.

Με αφορμή την παράσταση «Ο επισκέπτης» παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Παπαλάμπρου στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» και την δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας στην ΕΡΤ. Κάνοντας μια αναδρομή στην τηλεοπτική της διαδρομή, η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στα σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και «Σημάδι του έρωτα».

Ειδικότερα, η Μαρία Παπαλάμπρου τόνισε χαρακτηριστικά πως «οι «Παντρεμένοι έχουν ψυχή» ήταν μια σειρά που την έβλεπε όλη η Ελλάδα και εκεί πραγματικά ήρθε αυτή η αναγνωρισιμότητα που φέρνει, έτσι κι αλλιώς, η τηλεόραση. Ήταν και ο δικός μου ρόλος χαρακτηριστικός μέσα στην ομάδα αυτή. Θυμάμαι το πρώτο γύρισμα που είχα κάνει, έβγαινα λέει από την σχολή χορού που ήμουν χορεύτρια – γυμνάστρια και γινόταν μια σκηνή εκεί στο δρόμο ψάχνοντας ταξί. Ήρθε ο Γιώργος Παρτσαλάκης, που παίζαμε μαζί και θυμάμαι ότι ακριβώς τη στιγμή που γινόταν η σκηνή, κάποιος αφηρημένος οδηγός κοιτούσε το γύρισμα και έγινε μια τεράστια καραμπόλα! «Ωχ, τι γίνεται εδώ; Τι αρχή είναι αυτή για τα γυρίσματα; Έτσι θα πάμε;» είπα αμέσως».

«Όταν έπαιξα στο «Σημάδι του έρωτα» εννοείται πως οι φίλες μου τρελαίνονταν με την ιδέα ότι είμαι στο ίδιο σίριαλ με τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος ήταν πολύ γοητευτικός και η Βάνα Μπάρμπα, με τη σειρά της, πολύ επιθυμητή σε όλον τον αρσενικό πληθυσμό. Όταν παίζεις με ανθρώπους τόσο γοητευτικούς υπάρχει πάντα ένα ενδιαφέρον από το περιβάλλον σου που θέλει να μάθει λεπτομέρειες για την πραγματική τους ζωή. Αυτά τα μικρά, πιπεράτα, γλυκά κουτσομπολιά» παραδέχθηκε, επίσης, η Μαρία Παπαλάμπρου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.