Μαρία Παπαλάμπρου: «Είχα εμμονικούς θαυμαστές μέχρι που αναγκάστηκα να αλλάξω σπίτι»

Μαρία Παπαλάμπρου

"Γνώρισα αρκετούς σταρ από κοντά, όπως τον Μπραντ Πιτ ενώ τρώγαμε στην ίδια παρέα με τη Νικόλ Κίντμαν και δίπλα μου ήταν ο Πιρς Μπρόσναν" αποκάλυψε, επίσης, η Μαρία Παπαλάμπρου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου, στην Ελένη Μουστάκη και την εκπομπή MEGA Καλημέρα, με αφορμή την παράσταση «Πρόσωπο με πρόσωπο». Σε αυτήν, αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην μετακόμιση στο Βερολίνο με τον σύζυγο της καθώς και τους εμμονικούς της θαυμαστές.

Ειδικότερα, η Μαρία Παπαλάμπρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως από το «Παντρεμένοι έχουν ψυχή» θυμάμαι ότι στο πρώτο μου γύρισμα, που ήταν σε έναν δρόμο στην Κυψέλη, είχα μια σκηνή από την οποία βγαίνω από τη σχολή χορού. Έγινε μια καραμπόλα στον δρόμο από κάποιον οδηγό ο οποίος… χάζευε το γύρισμα και έγινε χαμός».

«Είχα εμμονικούς θαυμαστές και κάποιες φορές μπορεί κανείς να ξεπερνάει πραγματικά πολύ τα όρια. Υπήρχαν φορές που ζήτησα βοήθεια για να το διαχειριστώ από φίλους ή το οικογενειακό μου περιβάλλον. Ήταν κάποιος μονίμως έξω από το σπίτι μέχρι που αναγκάστηκα να αλλάξω σπίτι κάποια στιγμή»

«Μετακομίσαμε με τον άνδρα μου στο Βερολίνο για δικούς του επαγγελματικούς λόγους. Εκεί γνώρισα αρκετούς σταρ από κοντά, όπως τον Μπραντ Πιτ ενώ τρώγαμε στην ίδια παρέα με τη Νικόλ Κίντμαν και δίπλα μου ήταν ο Πιρς Μπρόσναν. Έχουμε αναπτύξει φιλία και με τους Scorpions και είχα γνωρίσει και τον Joe Cocker».

«Με το σύζυγό μου ήμασταν 18 χρόνια μαζί. Έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια. Την απώλεια ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει δεν την ξεπερνάς ποτέ ολοκληρωτικά» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια, επίσης, η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.