Μαρία Νικόλτσιου: «Αγαπημένη ανάμνηση είναι που έσπαγα καπνό στο χωριό τη νύχτα»

Μαρία Νικόλτσιου

"Μαζεύαμε καπνό τη νύχτα και πήγαιναν όλοι με το τρακτέρ ή με τα γαϊδούρια στις 3 και έβγαιναν με τα φωτάκια και τα φαναράκια" ανέφερε η Μαρία Νικόλτσιου.

Η δημοσιογράφος του Alpha, Μαρία Νικόλτσιου, μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το «Happy Day». Η σχέση της με τη συνάδελφο και συνεργάτιδά της, Έφη Μπαρμπάτση, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης, η αποκάλυψη για τη δυσκολότερη στιγμή της στην τηλεόραση, τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει από το άγχος και την κούραση αλλά και οι δυσκολίες του επαγγέλματος του δημοσιογράφου. Οι αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια.

«Έχω πάθει υπερκόπωση, που λες ότι δεν αντέχω άλλο. Ότι το στόμα μου δεν επικοινωνεί με τον εγκέφαλό μου. Με έχει πιάσει πόνος στο στομάχι και από το στρες φαγούρα. Μπορεί και ζαλάδα. Είναι ένα επάγγελμα που έχει πίεση, στρες, άγχος, αγωνία και πολύ μεγάλη ευθύνη» ανέφερε αρχικά η Μαρία Νικόλτσιου για το στρες στη δουλειά ενός δημοσιογράφου.

«Έχω καταγωγή από τα Σέρρας. Γεννημένη στην Γερμανία αλλά καλοκαίρια, Πάσχα και Χριστούγεννα ήμουν στο χωριό. Αγαπημένη ανάμνηση είναι το χωριό, βράδυ στο χωράφι γιατί μαζεύαμε καπνό τη νύχτα και πήγαιναν όλοι με το τρακτέρ ή με τα γαϊδούρια στις 3 και έβγαιναν με τα φωτάκια και τα φαναράκια. Έσπαζα τον καπνό» συνέχισε η Μαρία Νικόλτσιου.