Μαρία Ναυπλιώτου: «Με αιφνιδίασε το βίαιο και το αποκρουστικό των καταγγελιών»

Μαρία Ναυπλιώτου

Όσα ανέφερε η Μαρία Ναυπλιώτου στο Ενώπιος Ενωπίω.

Την Μαρία Ναυπλιώτου υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε ανάμεσα σε άλλα και για το ελληνικό #Me Too.

«Με αιφνιδίασαν όλα αυτά αλλά αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη στις δύο γυναίκες που το ξεκίνησαν, την Σοφία Μπεκατώρου και στην Ζέτα Δούκα και σε όλες τις υπόλοιπες μετά. Έσπασαν αυτήν σιωπή κι έφεραν στο φως κρυμμένες αλήθειες. Με αιφνιδίασε το μέγεθος και το βίαιο και το χυδαίο και το αποκρουστικό των καταγγελιών. Είναι καθαρή τύχη που δεν έζησα κάτι τέτοιο γιατί πάρα πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με κατακλυσμιαίες συμπεριφορές κι αδυνατούμε να αντιδράσουμε. όλοι μπορεί να βρεθούμε σε μια τόσο σκοτεινή στιγμή και να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε» είπε η Μαρία Ναυπλιώτου.

«Συχνά δεν καταλαβαίνουμε ότι πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες συμπεριφορές που μας κάνουν να παγώσουμε. Όσοι έχουν υποστεί, είναι δύσκολο πολλές φορές να καταλάβουν τι τους έχει συμβεί. Τα καταχωνιάζουν για να συνεχίσουν. Θέλει χρόνο για να αρθρώσουν αυτά που έχουν συμβεί» τόνισε η Μαρία Ναυπλιώτου.