Μαρία Ναυπλιώτου: «Κατάφερα να μην πάω σύμφωνα με τις επιταγές και τις επιθυμίες των άλλων»

Μαρία Ναυπλιώτου

"Όλοι έχουμε να παλέψουμε με τους δαίμονες μας και τις επιλογές μας" εξομολογείται η Μαρία Ναυπλιώτου.

Την Μαρία Ναυπλιώτου φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή την επιτυχημένη παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» στην οποία και πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά. Μεταξύ άλλων, δε, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια μίλησε από καρδιάς για την μόνιμη μάχη με τους προσωπικούς της δαίμονες.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ναυπλιώτου εξομολογήθηκε πως «στην προσωπική μου ζωή αισθάνομαι ευλογημένη, τυχερή και ευγνώμων γιατί πρώτα απ’ όλα έχω την υγεία μου και οι άνθρωποι που αγαπώ είναι επίσης υγιείς, γεροί και κοντά μου. Από κει και πέρα, όλοι έχουμε να παλέψουμε με τους δαίμονες μας και τις επιλογές που κάνουμε, οι οποίες άλλοτε είναι καλές άλλοτε είναι καλύτερες και άλλοτε είναι χειρότερες. Έτσι πάει η ζωή».

«Όμως, μέσα από αυτές τις επιλογές, εγώ γνώρισα καλύτερα τον εαυτό μου. Κατάλαβα τι θέλω, τι δεν θέλω κατάλαβα ποια είμαι, κατάλαβα που κάνω λάθος και που είμαι σωστή. Έτσι, επίσης, κατάφερα να κάνω αυτό ακριβώς που ήθελα και αυτό ακριβώς που επιθυμούσα. Κατάφερα να πω όχι και κατάφερα να μην πάω σύμφωνα με τις επιταγές και τις επιθυμίες των άλλων αλλά σύμφωνα με τις δικές μου».

«Οπότε όλα αυτά τα θεωρώ κατακτήσεις και θεωρώ ότι είμαι και τυχερή και ευλογημένη και είμαι ευγνώμων» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Ναυπλιώτου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.