Μαρία Μπεκατώρου: «Σάστισε» με την ατάκα της παίκτριας στο Chase: «Τι είπες;»

Μαρία Μπεκατώρου

"Θέλω λίγο να μου το εξηγήσεις. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό που μου περιγράφεις".

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Μαρία Μπεκατώρου στο σημερινό (20/3) The Chase, όταν άκουσε από την παίκτρια ποιο είναι το βασικό της χόμπι. Η Βίκυ είναι υπάλληλος σε τράπεζα, όμως στον ελεύθερό της χρόνο είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων, γεγονός που εντυπωσίασε την παρουσιάστρια.

«Στον ελεύθερό μου χρόνο κυρίως τρέχω υπεραποστάσεις. Μου αρέσει. Τρέχω στον δρόμο, τρέχω και στο βουνό. Το βουνό είναι πλέον η αγαπημένη συνήθεια. Προσπαθώ όσο μπορώ να βρίσκω χρόνο για τις προπονήσεις μου, γιατί οι αγώνες στους οποίους παίρνω μέρος είναι πολύ απαιτητικοί», ανέφερε η παίκτρια του The Chase, με τη Μαρία Μπεκατώρου να τη ρωτά ποια είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχει τρέξει μέχρι σήμερα.

«Έχω τρέξει μέχρι 100 μίλια μέχρι τώρα, είναι περίπου 170 με 180 χιλιόμετρα», απάντησε η Βίκυ.

«Τι είπες; Σε πόσο χρόνο το έκανες;», ρώτησε σαστισμένη η Μαρία Μπεκατώρου.

«Μιάμιση μέρα και βάλε. Είναι μία ολόκληρη διαδικασία. Ο επόμενος στόχος μου είναι να πάω τον Σεπτέμβρη σε έναν 6ήμερο αγώνα στις Άλπεις. Είναι πολλές οι μέρες και πολλά τα χιλιόμετρα, ο αγώνας λέγεται «Ο Γύρος των Γιγάντων». Είναι 330 χιλιόμετρα», ανέφερε στη συνέχεια η παίκτρια του The Chase.

«Θέλω λίγο να μου το εξηγήσεις. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό που μου περιγράφεις και το θαυμάζω απεριόριστα», σχολίασε η Μαρία Μπεκατώρου, με τη Βίκυ να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αγαπημένο της χόμπι.