Μαρία Μπεκατώρου: Το παράπονο για τον Νίκο Μουτσινά και η απορία του Γιώργου Λιάγκα

Μαρία Μπεκατώρου

«Πώς το έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και δεν το έχει πει στη συμπαρουσιάστριά του»;

Η δήλωση του Νίκου Μουτσινά στο ΦΜ Live ότι μάλλον δεν θα συνεχίσει στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ», φαίνεται πως αιφνιδίασε ακόμα και την Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια, μιλώντας στο μικρόφωνο του «Πρωινό», ανέφερε τα εξής:

«Ο Νίκος μπορεί να θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό, είναι δικιά του απόφαση, τη σέβομαι, τον αγαπάω, τον θεωρώ κοντά μου και κάποια στιγμή θα ξανασυνεργαστούμε αν δεν συνεχίσει η συνεργασία μας. Δεν το είχαμε συζητήσει αλλά είχα καταλάβει ότι ήθελε κάτι άλλο. Φυσικά και με στενοχωρεί, έχω περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές με τον Νίκο. Δεν έχει, όμως, σημασία αυτό. Άλλο το προσωπικό μου συναίσθημα και άλλο αυτό που θέλει εκείνος. Δεν μπορεί να βάζει κάποιος το προσωπικό του συναίσθημα ως μέσο πίεσης για να πείσει κάποιον να αλλάξει γνώμη. Δεν είναι σωστό να κάνεις του ανθρώπους να αλλάζουν γνώμη. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει το «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ», δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση. Θα ήθελα να το συνεχίσω, μου αρέσει πάρα πολύ».

Με αφορμή, λοιπόν, τις δηλώσεις της Μαρίας, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε μια εύλογη απορία: «Καταρχήν, να πούμε ότι δεν το ήξερε, δεν της το είχε πει. Φαντάζομαι ότι στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 το είχε πει ο Νίκος. Επειδή τον θεωρώ σοβαρό επαγγελματία, δεν νομίζω ότι πήγε σε μια άλλη εκπομπή, σε ένα άλλο κανάλι… γι’ αυτό μου έκανε εντύπωση. Για να λες σε ένα άλλο κανάλι ότι εγώ ότι εγώ δεν θα είμαι το Σαββατοκύριακο, πάει να πει ότι το έχεις συζητήσει με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Απορώ, λοιπόν, πώς το έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και δεν το έχει πει στη συμπαρουσιάστριά του ότι «ξέρεις Μαρία, εγώ του χρόνου δεν θα είμαι»…».